venom_666 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 mam nadzieje że nie masz na mysli znanych i pewnych "met" poniżej GD...Tam akurat sa obręby ochronne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Nie nie , i powyżej też są , tak się składa że w GD się urodziłem , mieszkałem tam czterdzieści lat i można powiedzieć że rzeką znam jak własna kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoT Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Dzionek zleciał nawet nie zauważyłem kiedy odwiedziłem Golub Dobrzyń i odcinek w Antoniewie oraz odcinek górski w Toruniu .Nałapałem mnóstwo świeżego powietrza :-) i pięknych zimnych krajobrazów wyszło kilka set MB zdjęć szkoda że nie włączyłem Endo Mondo wyszedł by niezły wynik .Drwęca piękna rzeka nie wszędzie jeszcze wróciła do koryta nie dałem rady dojść do niektórych zacnie zapowiadających się miejsc ale jeszcze będzie okazja . Edytowane 20 Lutego 2018 przez PrzemoT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dzionek zleciał nawet nie zauważyłem kiedy odwiedziłem Golub Dobrzyń i odcinek w Antoninie oraz odcinek górski w Toruniu .Nałapałem mnóstwo świeżego powietrza :-) i pięknych zimnych krajobrazów wyszło kilka set MB zdjęć szkoda że nie włączyłem Endo Mondo wyszedł by niezły wynik .Drwęca piękna rzeka nie wszędzie jeszcze wróciła do koryta nie dałem rady dojść do niektórych zacnie zapowiadających się miejsc ale jeszcze będzie okazja . Przemku mała poprawka - Antoniewo , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoT Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Przemku mała poprawka - Antoniewo ,Zgadza się AntoniewoPoprawione Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Lutego 2018 przez PrzemoT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam. Był ktoś w tym tyg nad Drwęcą? Jutro planuje wyskoczyć na kilka godzin. Muszę odreagować delegacje w Warszawie he. Mam nadzieję że śryż jeszcze nie płynie. Jutro zdam relację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Juz płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witam. Byłem dziś 4 godz. Niestety bez kontaktu z rybą i z ludźmi. Zimny mocny wiatr, sporo płynącego śryżu. Na plus piękne słońce i biały krajobraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 http://www.czasbrodnicy.pl/czasbrodnicy/1,93191,5825601,W_Drwecy_lowic_bedziemy_stukilowe_ryby.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 łooooo wiadomośc z 2008 roku...lekko przstarzała...Jesiotry wpuszczono i do dzisiaj nikt o nich nie słyszał...jakieś pojedyńcze ryby rybacy w bałtyku łowili krótko po zarybieniach i oczywiście niestety nie nadawały się do wypuszczenia.Masa kasy wyrzucona w błoto... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Marian, minęło dopiero 10 lat... poczekajmy z ocenami jeszcze 5 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 12 Adam Art jest z 2008 - dwa lata po akcji.Cudem będzie jak cokolwiek wróci... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Marian, minęło dopiero 12 lat... poczekajmy z ocenami jeszcze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ja o 1 zlowionym jakos miesiac temu slyszalem . cos kolo 90cm chyba mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi