shared Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 http://www.tvn24.pl/-1,1725073,0,1,ksiegowa-zabrala-wedkarzo m-2-8-mln-zl,wiadomosc.html Nóż się w kieszeni otwiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Niesamowite. 34-latka miała ułatwione zadanie, bowiem zajmowała wysokie stanowisko w związku. Pracę w księgowości PZW zaczęła w 1996 roku, od 2003 roku pełniła obowiązki głównej księgowej, a rok później formalnie objęła to stanowisko. 34 latka w 2011. w 1996 zaczynala prace w PZW to miala lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jak ktoś jest tak tępy, ze ukradzione pieniądze wpłaca na własne konto... To ja drżę co robią bardzo bystrzy i kreatywni księgowi. I to w instytucjach gdzie produkuje się dziesiątki tysięcy dokumentów, których nikt, choćby ze wzgl. na ilość nie jest w stanie skontrolować.U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 34 latka w 2011. w 1996 zaczynala prace w PZW to miala lat... Dokłądnie o tym samym pomyślałem, miała lat 19cie . No chyba, że to błąd, albo pracowała w innym charakterze niż księgowy i dopiero potem zrobiła dyplom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Okręg Zielona Góra <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Nie mniej jednak, jestem pod wrażeniem. Zarówno skradzionej sumy jak i czasu trwania procederu. Albo ktoś był bardzo sprytny, albo ktoś skrajnie naiwny (głupi, nieodpowiedzialny?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 34 latka w 2011. w 1996 zaczynala prace w PZW to miala lat... Dokłądnie o tym samym pomyślałem, miała lat 19cie . No chyba, że to błąd, albo pracowała w innym charakterze niż księgowy i dopiero potem zrobiła dyplom. Pracę w księgowości PZW zaczęła w 1996 roku, od 2003 roku pełniła obowiązki głównej księgowej, a rok później formalnie objęła to stanowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Ja tego nie kumam, co roku jest robiony bilans często przez biegłego księgowego i przez tyle lat to nie wypłynęło .Bardzo dziwna sprawa jak dla mnie co na księgowości się nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 nie takie wałki tam robią, to nikt nie chciał się przyznawać do nieprawidłowości. Powychodziłyby i inne przekręty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi