hanz Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 SiemaWybieram się jutro do Kazimierzy Wielkiej o. Chyba Kielce. Jest to zalew kolo basenu...Pytanie do lokalnych. Da się tam coś połowić, jakieś opłaty?W pozwoleniu go nie znalazłem albo słabo szukałem.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ostatnio było głośno o szczupaku 120 cm, który dostał w beret ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Już gdzieś doczytałem, że to zbiorniki wewnętrzne koła w Kazimierzy, opłata 200zł, ale nie wiem na ile to aktualne informacje. Nie bede łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Jesli już to próbuj na zbiorniku retencyjnym. Opłaty chyba są na okoniu. Można trafić coś grubego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o zalewy w mieście - jak lubisz łowienie na metrowej wodzie z metrem mułu, to można połowić sandaczy 50-70 cm, o ile tylko uda Ci się je namierzyć.Zbiornik retencyjny na rzece Małoszówce ma spory potencjał, jednak od trzech lat jest dość mocno oblężony przez amatorów rybiego mięsa. Wiele grubych okoni i szczupaków skończyło na patelni. Obecnie ciężko o okonia 30+, a w pierwszych dwóch latach po zalaniu było ich sporo. Szczupaki co jakiś czas trafiają się metrowe, jednak żerują dość chimerycznie i może tylko to jeszcze je trzyma przy życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Dzieki. Jeżdżę tam sporadycznie ale dobrze wiedzieć ze gdzies sie da porzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi