jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 A ja pokaże moje najstarsze pudełko które i tak niczyjego wzroku nie przykuje tak że czuje się bezpiecznie ????. Jest to pudełeczko wielkość 9×12cm mieszczące się w każdej kieszeni a zawartość to same staruszki weteranki które nie jednego kropasa i nie tylko oczarowały. Na ten sezon mała przeprowadzka do nowego pudełka w którym będzie trochę nowych egzemplarzy Na ten sezon postanowiłem spróbować wrócić trochę do łowienia na woblerki Zobaczę które pudełko będzie skuteczniejsze ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Co to za wobler?Pudełka nie pokażę ale sporo mam tego typu wobasów . Cena kosmos, ale robią robotę. W lato były mega łowne, ciekawe jak będzie dużo chłodniejszą porą . Ale to już niedługo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Co to za wobler? A no właśnie, to zagadka . Może ktoś napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Basara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 A no właśnie, to zagadka . Może ktoś napisze. DUO Ryuki No ciekawe czy początkiem sezonu będzie tak samo kusił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 DUO Ryuki No ciekawe czy początkiem sezonu będzie tak samo kusił 1 stycznia się przekonam . Ale jak tak patrze to japońce z powodzeniem łowią pstrągi w tych swoich górskich ciurkach, na twitchbaity przez cały sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) coś z letnich pudełek...w przyszłym sezonie zagoszczą w nich też wahadła kolegi Jacka Edytowane 23 Grudnia 2017 przez Delbanka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Moje pudełka... chociaż mam wrażenie, że jeszcze mi jednego brakuje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Pudełka nie pokażę ale sporo mam tego typu wobasów . Cena kosmos, ale robią robotę. W lato były mega łowne, ciekawe jak będzie dużo chłodniejszą porą . Ale to już niedługo! kamatsu robi niemalże identyczne woblerki Miałem i pracowały bardzo dobrze https://www.google.pl/search?biw=1366&bih=662&tbm=isch&sa=1&ei=Gmw-Wsb7H6eb6ATOy5PwCw&q=kamatsu+trout+minnow&oq=kamatsu+trout+minnow&gs_l=psy-ab.3...6405.7475.0.7683.5.5.0.0.0.0.65.307.5.5.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.NuEKoZuQ1n8#imgrc=_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 cena 13,80zł a pewnie w tej samej chińskiej manufakturze klepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 No to muszę sprawdzić te "zamienniki" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Używałem ich do twitchingu i wymieniłem tylko kółeczka i kotwiczki na czarne coby się nie rzucały zbytnio w oczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Jestem gotowy na sezon 2018, mam nadzieję że kropki coś sobie wybiorą z mojego arsenału. Edytowane 23 Grudnia 2017 przez troutmaniacs 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Używałem ich do twitchingu i wymieniłem tylko kółeczka i kotwiczki na czarne coby się nie rzucały zbytnio w oczy A one z holo są czy bez? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 zależy od koloru jaki wybierzesz, jedne są z a drugie bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) zależy od koloru jaki wybierzesz, jedne są z a drugie bez No to muszę ogarnąć temat . Te Spearhead Ryuki, mają zajebiste kotwice, cienkie ale zarazem mocne i mega ostre. Nie raz sam się nadziałem . No i idealna praca, plus holo. Edytowane 23 Grudnia 2017 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_s Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Pudełka nie pokażę ale sporo mam tego typu wobasów . Cena kosmos, ale robią robotę. W lato były mega łowne, ciekawe jak będzie dużo chłodniejszą porą . Ale to już niedługo! Gdzie dostałeś te wobki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 W złotym karasiu masz duży wybór tylko pytaj o dostępność kolorów bo to co widać na stronie nie zawsze jest na sklepie.http://www.zloty-karas.pl/index.php?route=product/product&product_id=21528 http://www.zloty-karas.pl/index.php?route=product/product&product_id=21529 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_s Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Magazynek prawie naładowany ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 A mój piórnik wygląda tak 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 5 cm na ten rok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Jeszcze tylko kotwice i nad wodę ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Po 20 latach ganiania za pstrągiem coraz bardziej skłaniam się do tego że wystarczy małe pudełko sprawdzonych przynęt zwłaszcza na rzece na ktorej już byłem.Idąc z muchą noszę troszkę więcej, ale tylko ze względu na konstrukcję much.wymagających innych pudełek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Zima zima struganie 4 cm smukłe pływające 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi