Skocz do zawartości

Kołowrotek Daiwa Fuego LT 2018 - informacje i opinie

Bolo8888

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie Slammer wygląda na lata 60te

największy old school w Slammerze to pokrętło hamulca. Ciekawe czy jakieś nowocześniej wyglądające można zamontować…

A wracając do lat 80-tych to ciężko ich nie lubić jak się pochodzi z tego okresu ;-)

• Like 2

Slammer może nie psaować do uchwytu. Lethal jakoś strasznie nie podoba mi się wizualnie, mimo że na pewno jest to mocna maszyna. Daiwa BG duże przełożenie. Ciężko coś wybrać.

Najprawdopodobniej kupuę Ryobi Arctica 3000.

Chyba że poleci jeszcze ktoś jakiś kręcioł do 600zł?

a to Ryobi Power TT? No i 790PLN dałem za BG MQ4000

• 5 tygodni później...

Witam,kupiłem se Daiwę Fuego lt 2500 w wersji z korpusem z Zaion-u.Niestety przy kręceniu na "sucho" słychać wyraźny szum a raczej jakby łożysko hałasowało-czy to normalne w Daiwie Fuego LT-co poradzicie odsyłać czy nie przejmować się tym że tak hałasuje?Hałas porównałbym do tego jak hałasuje rolka kabłąka nie nasmarowana

• 2 tygodnie później...

odesłałem Daiwę do sprzedającego i dostałem informację że wszystkie tak hałasują-że to normalne:(-czy ktoś z posiadaczy t(u z foum) może potwierdzić?

-bo dla mnie to trochę dziwne

Temu sprzedawcy zwoje mózgowe hałasują. Moja Pani trzy sezony używa Fuego LT1000 i nic w nim nawet nie szemrze.

• 1 miesiąc temu...

Cześć. Zgubiłem na łódce drag knob z Fuego '17. Orientujecie się może czy szpulki od starszego modelu pasują zamiennie do nowszego '21. Są też pokrętła dostępne na Aliexpress, ale to chyba do najnowych Fuego.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

• 8 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Nie wiem co on tam ma na filmie, ale przez cały sezon lowienia niczego takiego nie zauważyłem.

Aż wyjąłem z szafy i zdecydowanie korpus nie ma takiej "elastyczności".

Mówiłem że kowal  :D​ przedramię Pudziana to wygina !