skiner Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Bull Dawg czy jest szansa w Polsce kupić ta przynętę? sporo szukałem ale niestety w sklepach internetowych nie znalazłem ewentualnie jeśli ju?ź ktoś sprowadzał te przynęty lub sprowadza, to bardzo proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 A Prologic Alien Eel się nie nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A Prologic Alien Eel się nie nadaje? dokladnie jak dla mnie to bull dawg jest. Ja mam ich kilka i uzywalem ich tylko kilka razy i tylko do trollingu bez efektow (to samo sporo znajomych), ale przypuszczam, ze wynika to z braku wiary/rzadkiego uzywania - miejscowi sobie chwala kilku znajomych co zakupilo specjalne kijki do rzucania nimi ponoc costam polapalo. jak bys mial jakies straszne parcie na cos innego niz alien eel'a to daj znac co dokladnie chcesz tutaj tego jest sporo po sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Na Bull Dawga pierwsze szczupaki połowiłem na szkierach w 2008 roku. W tym roku szczupaki łowiłem tylko raz i okazało się, ?źe była to jedyna skuteczna przynęta w tym dniu. Bardzo istotne jest prowadzenie tej przynęty. Po rzucie pozwalam opaść przynęcie na po?źądaną głębokość i prowadzę ją wolno i jednostajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mo?źna kupić bezpośrednio od producenta. Wejdź na stronę i tam masz wszystko. Nie ma z tym ?źadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mo?źna kupić bezpośrednio od producenta. Wejdź na stronę i tam masz wszystko. Nie ma z tym ?źadnego problemu.WitajAle masz na myśli Prologica czy USA?Prologic no problem, ale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Myśle o Musky Innovation. Ja kupowałem u nich z 4 sztuki i przesyłka wyniosła 15$. Po tygodniu miałem paczkę u siebie.Miła obsługa - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja swoje kupowałem w franglaisfishing. Wysyłka wliczona w cenę towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dzięki PanowiePozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Alien Eel są skuteczne ale chcę wypr?łbować Bull Dawg tym bardziej ze niekt?łre modele znacznie r?ł?źnią się wagowo i rozmiarowo od tych Savager czy ktoś testował ju?ź Bull Dawg-a z podw?łjnym ogonem? czekam na ewentualne sugestie i opinie PSten kolor i ta wielkosc co na foto - moze ktos widzial i wie gdzie taki mozna kupic? podejrzewam ze jest to dlugosc 38cm i moze nie byc to oryginał tego szukam.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi