klim Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Kupiłem w bdb stanie,ale ze słabym hamowaniem wysnuwania ze szpuli.Rozłożyłem,wszystko na miejscu...i nie wiem czym można zwiększyć siłę hamowania regulując gwiazdką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 A próbowałeś? Stamdardowo tak się robi. Kręcisz gwiazdą żeby ustawić sobie hamulec. Polecam instrukcję poczytać. Jak to nie pomaga to może okładziny masz usmarowane jakimś smarem. Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 http://s7d5.scene7.com/is/content/purefishing/CLASSIC%20AMBASSADEUR%20ROUND%20REEL%20INSTRUCTION%20MANUAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Nawet skręcony do oporu zwiększa co prawda hamowanie,ale nie do stopnia wyholowania średniej ryby...czy uwolnienia z zaczepu.Tarcze były czyste,wyczyściłem benzyną z niesatysfakcjonującym efektem.W moim odczuciu uzyskuje ok 2-3 lbs z osiągalnych wg instrukcji 15. Edytowane 18 Grudnia 2017 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 A linka czasem się nie ślizga po szpulce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Od tego rozpocząłem jeszcze przed rozkładaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 http://s7d5.scene7.com/is/content/purefishing/Abu%20Garcia/Schematics/5601CJB%2013%2002%201092501_12381-7.pdf To taki sam kołowrotek z małymi zmianami.A czy podkładki sprężyste pełniące rolę sprężyny # 5131 są prawidłowo zamontowane?. Powinny być wypukłą częścią złożone do siebie. Trochę wbrew logice,ale tak powinno być. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 No właśnie tak ustawiłem przy wtórnym składaniu i problem rozwiązany...Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Hehe, miałem właśnie pisać o tych podkładkach, ale widzę że problem już rozwiązany.Miałem kiedyś podobny problem???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi