hlehle Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Wiem ze niewiele osob uzywa a tym bardziej tworzy mapy rastrowe na sondy.Pytanie, wiec ktore modele obsluguja taki format i czy tylko bedzie to Lowrance. Nastepnie, ktore modele w rodzinie Lowrance obsluza mapy AT5?Wiem , ze chyba wszystkie HDS daja rade, aczkolwiek moga wystapic problemy przy wczytywaniu, ale jak juz sie uda to potem juz smiga. Stare Elitki nie dawaly rady - wieszaly sie lub restartowaly. Jak jest z nowymi TI? No i Hook. Niby najslabszy model, ale nie powiedziane, ze map rastrowych nie pociagna. Ktos probowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 nieporownujmy hds do eltki to jak polnez vs mercedes. hook bez problemu ogrania mapy maxi mapa , kolega sprawdzal mape z podkladem sat tez czyta Czyli nie powinienem oczekiwać , że Elite będzie czytać mapy mimo, że z tego co piszesz Hook sobie jakoś radzi? Trochę to niespójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Wiem ze niewiele osob uzywa a tym bardziej tworzy mapy rastrowe na sondy.
Pytanie, wiec ktore modele obsluguja taki format i czy tylko bedzie to Lowrance.
Nastepnie, ktore modele w rodzinie Lowrance obsluza mapy AT5?
Wiem , ze chyba wszystkie HDS daja rade, aczkolwiek moga wystapic problemy przy wczytywaniu, ale jak juz sie uda to potem juz smiga.
Stare Elitki nie dawaly rady - wieszaly sie lub restartowaly. Jak jest z nowymi TI?
No i Hook. Niby najslabszy model, ale nie powiedziane, ze map rastrowych nie pociagna. Ktos probowal?
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi