Rybieusz_H Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Witam, zbieram informacje o kręciołku (czarnuchu) shimano perfection 1000.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 http://jerkbait.pl/topic/45746-shimano-perfection-3010w/?hl=%2Bshimano+%2Bperfection Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, miałem kiedyś perfection 1000 i żałujęże go sprzedałem. Od aero różnił się m. in. brakiem bodajże draga tj. hamulcem walki. Trwała mocna niezniszczalna konstrucja Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Pawele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybieusz_H Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 http://jerkbait.pl/topic/45746-shimano-perfection-3010w/?hl=%2Bshimano+%2BperfectionO tym już czytałem to nie perfection tylko perfection "w" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybieusz_H Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Witam, miałem kiedyś perfection 1000 i żałujęże go sprzedałem. Od aero różnił się m. in. brakiem bodajże draga tj. hamulcem walki. Trwała mocna niezniszczalna konstrucjaDzięki za odpowiedź, do czego go używałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 pickerek i do okoniówki. Kręcił maślanie przez cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 To stara nie do uwalenia konstrukcja w normalnym użytkowaniu. Znam dziadka, który ma taki model nawet nie serwisowany do tej pory. A o dziwo chodzi lepiej niż nie które nowe wynalazki. Wiadomo Stella to nie jest ale jak na tyle lat to naprawdę ukłony w stronę Shimano się należą... Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybieusz_H Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Mam nowego (nawet nie ma jednej ryski) perfectiona 1000 z kartonikiem, zapasową szpulą i pełną dokumentacją. Z ciekawości zapytam ile taki egzemplarz może być wart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Odpowiem trochę złośliwie -tyle jest wart ile zapłaci nabywca.Wystaw na portal aukcyjny - licytacja i się prędko przekonasz.Kokosów za niego nie będzie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 To były takie ówczesne Catany. Proste, stosunkowo tanie (na rynkach cywilizowanego swiata) kolowrotki. Prawda, że niezłe konstrukcyjnie i materialowo a co za tym idzie trwale i niezawodne. Obecnie duza wartosc sentymentalno-kolekcjonerska. Praktyczna wartosc użytkowa średnia. Jak znajdzie się wyznawca eierzen o starym Shimano to obstawiam ze zaoferuje jakies 300 zł. Kokosów nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybieusz_H Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Dzięki panowie za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi