rafael Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Witam serdecznie, Od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad zakupem SHIMANO SCORPION 1001 na ebay.com I tu moja prośba do kolegów, bo nigdy nie kupowałem na ebay`u. Nowy Scorpion u sprzedawcy sayaka603 kosztuje 155,00$Koszt wysyłki do Europy 20,00$ Ok, do tego momentu wszystko jasne 175,00$ A ile dodatkowo?. Co musze do tego doliczyć jeżeli będę płacił kartą kredytową?A może wybrać inną formę płatności? Zielony jestem w tym temacie, dlatego proszę o kilka uwag. pozdrowionka@rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Jeśli celnicy wezmą to na cło to dolicz 22% podatku VAT oraz cło około 4% (dokładnie nie pamiętam). Poza tym płać za pośrednictwem paypal, a nie bezpośrednio kartą kredytową (masz ubezpieczenie i transakcja jest bardziej bezpieczna). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafael Opublikowano 21 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ok. Dzięki za odpowiedź. Jeśli celnicy wezmą to na cło to dolicz 22% podatku VAT oraz cło około 4% a mogą nie wziąść? Jak im w tym pomóc? (żeby nie wzięli oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ******* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafael Opublikowano 21 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Dzięki @krzysiek, Przydatna informacja, chyba zaryzykuję i zamówię. Może uda sie bez cła. pozdrowionkarafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KJ-UB Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Kupowałem od niego w zeszłym tygodniu scorpiona - (doszedł w 6 dni) i kuma niuanse z giftem - jak poprosisz to wyśle jak trzeba. Zarejestrowany jestem w PAYpal`u najlepsza opcja - zero dodatkowych opłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 cześć,Widzę, że scorpion cieszy się dużą popularnością. Swojego kupowałem za 125USD od Ginrinpeche a teraz to widzę, że nawet po 155USD chodzą. A tak poza tym to maszynka, którą można w ciemno polecać - bardzo mi się podoba. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Maciek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Czy ktoś kupował na ebay.com u użytkownika @relsseller. Jaką możecie mu dać opinie. Jak z przesyłką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja kupowałem! Super! Przesyłka 7 dni. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Poszukaj w Niemczech lub w UK. Unia Europejska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 ginrinpeche wysyla tego samego dnia, shipping for free, ubezpieczony towar przychodzi EMS'em za trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Maciek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Tak sobie siedze na tym ebay.com i zaczołem przeglądać ceny multików gdy spojrzałem na cene Conquest 201 U Ginrinpeche to mnie troche powaliło u niego ten kolowrotek kosztuje 239.99 a u innych prawie 300 $ czy nie jest to troche dziwne. Skąd te ceny??? Czy u niego tak jest normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 u niego to normalka - pewny i super uczciwy sprzedawca.kupiłem już u niego 4 młynki, dostawa zawsze była 5 dni max.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Również moge go polecić z czystym sumieniem - doskonały kontakt, wysyłka gratis i ceny ok. Drugim fajnym sprzedawcą jest minstor tackle: http://stores.ebay.com/MINSTOR-TACKLE_W0QQssPageNameZstrkQ3a mefsQ3amesstQQtZkm Bardzo dobre ceny i najszybsza wysyłka o jakiej słyszałem - wysłano towar 26.XII o 1600 GMT, był mnie 28.XII przed 0900 GMT.Nie trzeba się bać malezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Czy ktoś może coś kupował u pikopay (usa) ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ja kupowałem u pikopaya abu c4 i plecionki.Ceny ok ale niezbyt ma zniżki na wysyłkę wielu przedmiotów, ale w sumie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 @standerus Dzięki za infoJa myślałem o zakupie u niego Revo S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 chyba lapiej u ginrinpecha, z tego co dzisiaj słyszałem ma abu za ok 160$ a wysyłka free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 @standerus i chyba zrobię tak jak radzisz Tylko, że ja u niego widzę S za niecałe USD130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 ***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam,Obydwie powyższe wypowiedzi zostały usunięte - powód, opis ominięcia prawa obowiązującego w Polsce. Proszę nie publikować wypowiedzi, które można zakwalifikować jako nakłanianie do popełnienia przestępstwa skarbowego. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrynszpaN Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Także poproszę o doświadczenia z shimreels.Znalazłem tylko u niego coś ciekawego, kalkulacja przesyłki całkiem przyzwoita.Będę zobowiązany PS. Potwierdzam za Standerusem nie bójcie się Malezji (minstortackle). G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrynszpaN Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Jeszcze raz ponawiam prośbę o doświadczenia z shimreels. Potwierdzam po raz kolejny za Standerusem nie bójcie się Malezji (minstortackle). Zapłata 18.01. odbiór w Krakowie 22.01. ..... i wszystkie dodatkowe prośby spełnione.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Błyskawica facet, no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rafael
Witam serdecznie,
Od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad zakupem SHIMANO SCORPION 1001 na ebay.com
I tu moja prośba do kolegów, bo nigdy nie kupowałem na ebay`u.
Nowy Scorpion u sprzedawcy sayaka603 kosztuje 155,00$
Koszt wysyłki do Europy 20,00$
Ok, do tego momentu wszystko jasne 175,00$
A ile dodatkowo?.
Co musze do tego doliczyć jeżeli będę płacił kartą kredytową?
A może wybrać inną formę płatności?
Zielony jestem w tym temacie, dlatego proszę o kilka uwag.
pozdrowionka
@rafael
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi