rafael Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Witam serdecznie, Od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad zakupem SHIMANO SCORPION 1001 na ebay.com I tu moja prośba do kolegów, bo nigdy nie kupowałem na ebay`u. Nowy Scorpion u sprzedawcy sayaka603 kosztuje 155,00$Koszt wysyłki do Europy 20,00$ Ok, do tego momentu wszystko jasne 175,00$ A ile dodatkowo?. Co musze do tego doliczyć jeżeli będę płacił kartą kredytową?A może wybrać inną formę płatności? Zielony jestem w tym temacie, dlatego proszę o kilka uwag. pozdrowionka@rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 M@W9 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam Chcę kupić Daiwę SS-II lub Daiwę S-Cu z eBay'a. Niestety nie posiadam karty kredytowej umożliwiającej przelewy międzynarodowe. Poza tym nie mam konta na eBay.com i za bardzo nie wiem jak tam kupować. Czy byłby w stanie ktoś pomóc w zakupie? Pozdrawiam,Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Karty do płacenia w necie - Visa, na określoną kwotę sprzdaje wiele banków - płacisz - masz. A rejestracja na ebayu i paypal zajmuje 5min i jest darmowa, każdy kto potrafił sie zarejestrować na tym forum da sobie rade z ebayem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Pomocy moze mi ktos pomoc jak dokonczyc tranzakcje na ebay????platnosc pay pal wlasnie sie zarejestrowalem ale do konca nie moge sie polapac ztym wszystkim wlasnie kupilem mlynek i koszt przesylki gosc mi napisal 20 lub 30 $.moge sam wybrac,i jak juz sie zdecydowalem to jak to zaplacic?????? pozdrawiam i dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Najczęściej jest tak, że dostaniesz osobnym mailem informację z systemu PayPal o płatności. Ja w 100% przypadków NIE płacę przez eBaya tylko przez stronę PayPal i to sprzedający jest zobowiązany Tobie wystawić fakturę (płatność) paypal. Tak więc czekaj na fakturkę paypal - przyjdzie na Twojego maila. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 A jeśli nie przyjdzie to masz opcję :request total amont from seller i wtedy na pewno przyśle. Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 JUz sopbie poradzilem dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Maciek Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ginrinpeche po raz drugi przełożył swoją sprzedaż na ebay.com do 20 marca Ginrinpeche will be closed from Febrary 8th to March 20st (plan) because of too many orders from customers and Tokyo Fishing Show.During the time, WE STOP SELLING BUT WE SHIP YOUR ITEMS WHICH WAS PURCHASED BEFORE FEB 8THThank you so much for your understanding.We will re-open with Tons of Items!Ginrinpeche Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Smutne, smutne bo akurat moja wędeczka czeka na jakiś młynek delikatny a tu po raz kolejny odłożenie otwarcia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 No ale obiecuje góry złote po otwarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rafael
Witam serdecznie,
Od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad zakupem SHIMANO SCORPION 1001 na ebay.com
I tu moja prośba do kolegów, bo nigdy nie kupowałem na ebay`u.
Nowy Scorpion u sprzedawcy sayaka603 kosztuje 155,00$
Koszt wysyłki do Europy 20,00$
Ok, do tego momentu wszystko jasne 175,00$
A ile dodatkowo?.
Co musze do tego doliczyć jeżeli będę płacił kartą kredytową?
A może wybrać inną formę płatności?
Zielony jestem w tym temacie, dlatego proszę o kilka uwag.
pozdrowionka
@rafael
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi