pepa73 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Czy jesteście w temacie jakie niespodzianki szykuje nam PZW na przyszły rok? Okręg poznanski nie podpisał żadnych porozumień.Od członków z innych okręgów żądają 55 pln.Ja wędkuję w czterech okręgach, jak żaden nie podpisze porozumień,a takie chodzą słuchy to wędkowanie będzie słono kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Proszę o pomoc bo nie mogę znaleźć nigdzie informacji czy PZW Zielona Góra ma porozumienie z okręgiem Opolskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Mapa porozumień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Dziwna ta mapa. Moim zdaniem pokrywa koła terytorialnie należące do okręgu, a nie pokrywa wód, które użytkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Dziwna ta mapa. Moim zdaniem pokrywa koła terytorialnie należące do okręgu, a nie pokrywa wód, które użytkuje.Słuszne masz zdanie. Pokazuje porozumienia między okręgami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Oki już wszystko wiem, muszę zrobić dopłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi