przemow Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) No i jest :-)Niemcy pierwsi niż Japonia? :-) Edytowane 21 Grudnia 2017 przez przemo_w 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Prezentuje się całkiem nieźle. Nie wiesz kiedy będzie dostępna u nas w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Nie mam pojęcia, na Angler Studio to znalazłem.Ale ładna jest :-)Ps. Niemcy piszą że luty-marzec.A na JP stronach cisza. Dziwne. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 ... a układ "bebechów" dalej po nowemu , czy wrócili do starej sprawdzonej konstrukcji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Widać pewne analogie do mileny(wygląd zewnętrzny) nowy rotor, knob, cap do żyłki i chyba nowa rolka+ więcej tytanu.M. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) ... a układ "bebechów" dalej po nowemu , czy wrócili do starej sprawdzonej konstrukcji???Znakiem tego sprawdził się przez te 4 lata. PS. Na stronie Moritz'a jest też o limitowanym vańku:https://web.facebook.com/AngelsportMoritz/photos/pcb.1476805522388964/1476805415722308/?type=3&theater Edytowane 21 Grudnia 2017 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) ??? są różne opinie , ale miejmy nadzieję , że idą w kierunku poprawy , a nie psucia Edytowane 21 Grudnia 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) albo po prostu brniemy w to dalej, aby dopiero jak wszyscy się przyzwyczają i uznają to za normalne ogłosić rewolucyjną koncepcję posuwu z wałkiem na dole. Historia zna już takie przypadki - vide mocowanie kabłąka od wewnątrz i na zewnątrz ramienia rotora (co ciekawe w obu przypadkach dało się to wyjaśnić lepszym balansem i wzmocnieniem ramion rotora poprzez lepszy rozkład naprężeń).Mam nadzieję, że wciąż korpus i rotor metalowy, jakoś nie przekonałem się do plastku i chyba nie przekonam, nawet jak będzie to już super hiper ci444 premium plus.Moim zdaniem młynki na mikromodule i wałku górnym pracują ciężej, choć bardziej gładko i stabilnie Edytowane 21 Grudnia 2017 przez smokwelski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Coraz brzydsze te stelle Dziesiątka była i jest najładniejszą z nich 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Metalowy czy magnezowy? :-)Nie słyszałem o uszkodzeniu napędu szpuli w 14stce czy jakimkolwiek młynku z tym rozwiązaniem. Więc chyba się sprawdziło. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez przemo_w 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 a od kiedy magnez nie jest metalem? zwykle w stelce (za wyjątkiem tych prehistorycznych całych z alu) body magnezowe, rotor alu (poza wielkością 1000 gdzie rotor też ponoć magnezowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Aluminium też jest metalem a stella alu nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Dzięki za zdjęciaWyglada, że 18tka to bardziej restyle z 14tki niż rewolucja na miarę przejścia z 10 na 14.Ma to uzasadnienie Jeśli można tak napisać, to myślałem, że będzie miała ten asymetryczny rotor mgl z modelu Vanquish 16...Na zdjęciach tak to nie wygląda.Wciąż brak przełącznika blokady wstecznych obrotow.Dla malkontentów - obowiązku kupować nie ma Są zdjęcia, teraz pora na tabelkę spec Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Ciekawe czy będą mieli wersję 3000hgm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 marzę o stelce całej w kolorze tytan mat, coś ala osłony rotora i dupki w 08 TP. Rant szpuli może być złoty jeśli już musi TiN tak wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Chyba Angler Studio falstart zrobił :-)Nigdzie jeszcze nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Chyba Angler Studio falstart zrobił :-)Nigdzie jeszcze nic nie ma. Jak widac, co raz wyszlo online.Juz jest poza kontrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Grzesiek to jest ten filmik co Ci mówiłem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Grzesiek to jest ten filmik co Ci mówiłem :-) Filmik? to sa te zdjecia, co wstawiles, zmontowane Filmik Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Grzesiek to jest ten filmik co Ci mówiłem :-)Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zestawienie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zestawienie Robi wrazenieDZIEKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Co oznacza ostatnia kolumna w tabeli? Orientuje się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Co oznacza ostatnia kolumna w tabeli? Orientuje się ktoś? To raczej cena rekomendowana na JP.Zatem zapewne nominowana w JPY, z jakimis tam zastrzezeniami (te dodatkowe znaczki poza cyferkami). Zatrzegam : nie wiem, to moje domysly Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi