Guzu Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Guzu, Twoje zachowanie przypomina naburmuszoną panienkę Podałem informacje jakie uzyskałem. To nie znaczy, że trzeba kogoś od razu w wiadomości w złośliwy sposób ripostować. Pozdrawiam Malo mam styczności z naburmuszonymi panienkami. Na szczęście.Mnie cała sytuacja po prostu bawi Jest towar, jest jeden producent tego towaru. Ów producent od lat prowadzi stronę internetową i podaje wyczerpujące informacje o oferowanych produktach. Zamieszcza schematy, umożliwia zamawianie części zamiennych... Itd itp. Owszem, można z tego źródła informacji nie korzystać, opierać się na "źródłach"... Ale wtedy właśnie można natknąć się na wesoła reakcje współuczestnikow rozmowy Tak, jak w tym przypadku.Jest jeszcze jedna różnica między 1000 a c2000. Długość ramienia korbki. Ale to jest też do wyczytania w tabelce pod linkiem .Także rozbawienie - tak.Naburmuszenie - w żadnym przypadku po mojej stronie Miłego dnia życze Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 To akurat jest odpowiedni przykład na dostępność w Japonii, a nie w Polsce Nie bardzo rozumiem. Jak kupuję jakiś sprzęt u Mefiego, to gdzie kupuję w Polsce, czy w Japonii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Tak sobie czytam z lekkimi rozbawieniem ????Nie mieszkając w Polsce prawie 30 lat jestem przekonany że problem tkwi we właściwym sformułowaniu pytania mianowicie,,czy dany model jest serwisowany w Europie lub Polsce" bo dostępność jest tematem względnym ponieważ i tak większość towarów dzisiaj a w wirtualnych sklepach jest normą że sprzedający bawi się w drop shipping czyli niejednokrotnie dostawa jest szybsza jak by miał sprzedający sam osobiście dopilnować wysyłki.Wiec reasumując model C2000 nie ma w katalogu oferowanym na Polskę a że pewnie co drugi poważniejszy sklep jest go wstanie mieć w 3 dni to już jest inna inność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Nie bardzo rozumiem. Jak kupuję jakiś sprzęt u Mefiego, to gdzie kupuję w Polsce, czy w Japonii?Na tym kolego polega ten problem, że nie zrozumiałeś o jaką dostępność w PL chodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Na tym kolego polega ten problem, że nie zrozumiałeś o jaką dostępność w PL chodziło... No to jest ta dostępność w Polsce, czy jej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 No to jest ta dostępność w Polsce, czy jej nie ma?Idź sobie kup i nie będziesz się musiał pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Idź sobie kup i nie będziesz się musiał pytać Ja sobie kupiłem. Nie ja pytam. W temacie zapytał kol. mat, jak z dostępnością Stelli C2000S, więc mu odpowiedziałem, że w Polsce są dostępne i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 To gratuluje udanego zakupu i tyle w temacie z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 A tez macie temat i powód do szczypawki.Jak zamówicie u Mefiego i on sciągnie to co za różnica czy się to nazwie dostępnością "polską czy japońską"? Kołowrotek przyjeżdża i łowi.Chyba że leży i pachnie:-)) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Trafiłem w Polsce , ale sprzedaż prywatna i model C2500SHG . Pochwalę się jak dowiozą w przyszłym tygodniu , w odpowiednim dziale 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Witam Was koledzy. Planuje zakup Stelki 4000fj pod szczupaki i sandacze. Będę używał głównie gum osadzonych na 8-25gramowych główkach jak również wirówek W rozmiarze 3-4. Moim łowiskiem będzie środkowa Odra i ine wody stojące. Czy według Was ten młynek się nada czy może lepiej poczekać na nowego twin Powera? A może lepiej kupić Excense'a? Mile widziane szczere opinie wędkarzy, którzy łowią właśnie tą Stelką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Witam Was koledzy. Planuje zakup Stelki 4000fj pod szczupaki i sandacze. Będę używał głównie gum osadzonych na 8-25gramowych główkach jak również wirówek W rozmiarze 3-4. Moim łowiskiem będzie środkowa Odra i ine wody stojące. Czy według Was ten młynek się nada czy może lepiej poczekać na nowego twin Powera? A może lepiej kupić Excense'a? Mile widziane szczere opinie wędkarzy, którzy łowią właśnie tą Stelką... Stelka bedzie robic.Smialo bierz i krec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Używam od trzech miesięcy m.in model 4000FJ właśnie pod takie łowienie o którym wspomniałeś. Byłem kilkanaście razy na sandaczach, kołowrotek nawet nie jęknął i spisuje się tak jak w dzień zakupu, kręci bardzo lekko a pod sporym oporem pracuje bardzo gładko. W dodatku ta niska waga, to 40g mniej niż w przypadku TP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelac Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Tyram ten model Stelli 4000 FJ na pomorskich rzekach uganiając się za trociami. Naprawdę nie ma lekko ,każdy kto łowi trociowymi woblerami wie jak potrafią zweryfikować kołowrotek. Zdarza się ,że na końcu zestawu gości wahadło 25g. Long 3 to norma u mnie a i 4 też się czasem zdarzy. Mam wrażenie ,że ten model został stworzony do takiej orki . Na temat hamulca ciężko cokolwiek innego napisać aniżeli bardzo dobry. Ale to już standard w tej klasie kołowrotków. Dla estetów informacja …. nie widać odcisków palców aż nadto. Na zdjęciach Stella wydaje się bardzo błyszcząca a w rzeczywistości jest stonowana i naprawdę wygląda dobrze. Brać i nie pytać … ja kupiłbym ponownie Edytowane 12 Listopada 2018 przez Shelac 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Dzięki Panowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Pewnie ze wytrzyma wyciagnolem juz na nie ryby 45/50" a snook lub red fish tej wielkosci to szczupak x 3 w nurcie x 10 jak w jakiekolwiek rzece w Polsce woblerami wielkośći 4/6" ale ja na słodką wodę kupił bym 3000mhg ale jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 4000 fj do tej gramatury będzie jak najbardziej Ok. Nie żałuje zakupu bo daje rade a przy okazji baaardzo mi się podoba . Polecam Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Spoko. Mi dopiero z czasem się spodobała i już do mnie leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Podejdzie szpula od stelli 10 4000 do 18 w tym samym rozmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Jezeli jest taka sama jak w 14 to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Od 14 4000 rozumiem pasuje do 18 w rozm. 4000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Tak 14 pasuje do 18 ale nie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 ok. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardy123 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam. Czy będzie nowa Stella Sw w 2019roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi