Skocz do zawartości

Shimano Stella 2018 (FJ)

przemow

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś korzystał już albo skorzysta z darmowego przeglądu kołowrotka ważne do końca roku?

Gwarancje masz na 2 lata a ten darmowy przegląd możesz zrobić pomiedzy 12 a 15 miesiącem od zakupu. Obejmuje kołowrotki z którymi była zamieszczona taka informacja w języku polskim, jeśli jest karteczka po angielsku to taki przeglad ich nie obejmuje.

Edytowane przez przemo_w

Gwarancje masz na 2 lata a ten darmowy przegląd możesz zrobić pomiedzy 12 a 15 miesiącem od zakupu. Obejmuje kołowrotki z którymi była zamieszczona taka informacja w języku polskim, jeśli jest karteczka po angielsku to taki przeglad ich nie obejmuje.

Tylko, jeśli nic się nie będzie działo, to .... Po co?

Przemek !!!, nie chodzi o to , że jest to złe ; tylko o to , że u nas ni w EU nie ma serwisu z prawdziwego zdarzenia jak w JP  ;) .

Jak mam oddać kołowrotek któremu nic a nic nie dolega , tylko po to by w nim jakiś "FACHOWIEC" chciał sobie pogrzebać - to sorry  ;)  :) .

Edytowane przez miramar69

Nie są obowiązkowe a tylko dodane jako gratis.

Ja uważam że akurat obecnemu serwisowi Shimano nic nie brakuje.

Co lepszego zrobią w JP bo nie rozumiem?

Jeśli jest coś nie tak to leci nowa część i tyle bo nikt sie w Shimano nie pierdzieli w doszukiwanie problemu , tak jak to było kiedyś.

Ale to tylko moje zdanie.

• Like 3

Nie są obowiązkowe a tylko dodane jako gratis.

Ja uważam że akurat obecnemu serwisowi Shimano nic nie brakuje.

Co lepszego zrobią w JP bo nie rozumiem?

Jeśli jest coś nie tak to leci nowa część i tyle bo nikt sie w Shimano nie pierdzieli w doszukiwanie problemu , tak jak to było kiedyś.

Ale to tylko moje zdanie.

Ostatnio widziałem 2 kołowrotki TWIN POWER 4000 PG i HG po serwisie w UE , a kupione w Moritz .

Po 5 miesiącach używania trochę zaczęły "klekotać", a po odesłaniu z serwisu "klekotają" trochę bardziej   :) .

... to tylko moje zdanie  ;) serwisy u nas niestety kuleją ,  nie tylko Shimano ...

Edytowane przez miramar69

• 1 miesiąc temu...

warto, nie warto... zapowiada się fajny wątek o podłożu filozoficznym. czy warto łowić ryby? a czy żyć warto? jak na pytanie odpowiadasz twierdząco, to jest duża szansa że i taka odpowiedź jest na postawione przez ciebie.

Są też tacy, którzy stwierdzą że nie jest to zbyt mocna konkurencja dla piwka codziennie przez 3 lata...

• Like 1

Warto czy nie warto ? Moim zdaniem nie warto. Dlaczego ? Ze względu na cenę, tyle..

Kilka dni temu w jednym sklepie w Szczecinie miałem okazję pokrecic Stellą i Vanquishem I co ?

Ładne bo ladne, kreca jak wiele innych , fajnie wyglądają hamulec jak hamulec.. Czy warto wydać 3 tyś ? Nie jestem przekonany.

Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka