byku121 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ktoś korzystał już albo skorzysta z darmowego przeglądu kołowrotka ważne do końca roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ktoś korzystał już albo skorzysta z darmowego przeglądu kołowrotka ważne do końca roku?Do końca roku 2019 ?Do końca roku szkolnego ? Możesz rozwinąć swoją myśl ?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Ktoś korzystał już albo skorzysta z darmowego przeglądu kołowrotka ważne do końca roku?Gwarancje masz na 2 lata a ten darmowy przegląd możesz zrobić pomiedzy 12 a 15 miesiącem od zakupu. Obejmuje kołowrotki z którymi była zamieszczona taka informacja w języku polskim, jeśli jest karteczka po angielsku to taki przeglad ich nie obejmuje. Edytowane 3 Marca 2019 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Gwarancje masz na 2 lata a ten darmowy przegląd możesz zrobić pomiedzy 12 a 15 miesiącem od zakupu. Obejmuje kołowrotki z którymi była zamieszczona taka informacja w języku polskim, jeśli jest karteczka po angielsku to taki przeglad ich nie obejmuje.Tylko, jeśli nic się nie będzie działo, to .... Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Przecież nikt nikogo nie zmusza :-)Jest tak opcja dodana przy zakupie 18stki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Żeby serwis mógł coś "FACHOWO" zepsuć Edytowane 3 Marca 2019 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jak w Jp dawali tą opcje to było Wow i płacze że u nas nie ma czegoś takiego. Jak wprowadzili i u nas to jest jak zwykle :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Przemek !!!, nie chodzi o to , że jest to złe ; tylko o to , że u nas ni w EU nie ma serwisu z prawdziwego zdarzenia jak w JP .Jak mam oddać kołowrotek któremu nic a nic nie dolega , tylko po to by w nim jakiś "FACHOWIEC" chciał sobie pogrzebać - to sorry . Edytowane 3 Marca 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 To chyba nie są obowiązkowe przeglądy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 ... mam nadzieję , że w razie nie skorzystania z tego "przeglądu" automatycznie nie traci się gwarancji ... choć znając życie ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Nie są obowiązkowe a tylko dodane jako gratis.Ja uważam że akurat obecnemu serwisowi Shimano nic nie brakuje. Co lepszego zrobią w JP bo nie rozumiem?Jeśli jest coś nie tak to leci nowa część i tyle bo nikt sie w Shimano nie pierdzieli w doszukiwanie problemu , tak jak to było kiedyś. Ale to tylko moje zdanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Panowie nawet nie wiecie jak Ja sie ciesze ze mam platinum service na flagship kolowrotki shimano czyli zadnych pytan i kolowrotek w 5 dni spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 A no właśnie . Gdy ktoś łowi jak Bruno to napewno skorzysta :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Nie są obowiązkowe a tylko dodane jako gratis.Ja uważam że akurat obecnemu serwisowi Shimano nic nie brakuje.Co lepszego zrobią w JP bo nie rozumiem?Jeśli jest coś nie tak to leci nowa część i tyle bo nikt sie w Shimano nie pierdzieli w doszukiwanie problemu , tak jak to było kiedyś.Ale to tylko moje zdanie.Ostatnio widziałem 2 kołowrotki TWIN POWER 4000 PG i HG po serwisie w UE , a kupione w Moritz .Po 5 miesiącach używania trochę zaczęły "klekotać", a po odesłaniu z serwisu "klekotają" trochę bardziej .... to tylko moje zdanie serwisy u nas niestety kuleją , nie tylko Shimano ... Edytowane 3 Marca 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ale może by przynajmniej porządnie przesmarowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Ile wejdzie plecionki ośmiosplotowej PE 0.6 na płytką szpulę od wersji 2500SHG? Zmieści się całe 150m?Taką szpulę mam na myśli https://www.mefistofishing.pl/szpula-18-shimano-stella-2500shg-fj-plytka-shallow-p-1978.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Linki #0.8 wchodzi 150m, wiec w Twoim przypadku może dojdzie jeszcze mały podklad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Wg. mnie wejdzie bez problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam chciałbym kupić stellę fj ale czy oby na pewno warto? Jakie sa wasze opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba00161 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Warto,warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Dobrze że ktoś w końcu rozpoczął taki temat. Tak bardzo brakowało czegokolwiek o tej Stelli na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Ja tam się nie znam, ale w wątku poniżej może coś doczytasz: http://jerkbait.pl/topic/102605-shimano-stella-2018/page-27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 warto, nie warto... zapowiada się fajny wątek o podłożu filozoficznym. czy warto łowić ryby? a czy żyć warto? jak na pytanie odpowiadasz twierdząco, to jest duża szansa że i taka odpowiedź jest na postawione przez ciebie.Są też tacy, którzy stwierdzą że nie jest to zbyt mocna konkurencja dla piwka codziennie przez 3 lata... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Warto czy nie warto ? Moim zdaniem nie warto. Dlaczego ? Ze względu na cenę, tyle.. Kilka dni temu w jednym sklepie w Szczecinie miałem okazję pokrecic Stellą i Vanquishem I co ? Ładne bo ladne, kreca jak wiele innych , fajnie wyglądają hamulec jak hamulec.. Czy warto wydać 3 tyś ? Nie jestem przekonany. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Kręca jak wiele innych? Czyli jakie są te inne? ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi