Skocz do zawartości

Shimano Stella 2018 (FJ)

przemow

Rekomendowane odpowiedzi

warto, nie warto... zapowiada się fajny wątek o podłożu filozoficznym. czy warto łowić ryby? a czy żyć warto? jak na pytanie odpowiadasz twierdząco, to jest duża szansa że i taka odpowiedź jest na postawione przez ciebie.

Są też tacy, którzy stwierdzą że nie jest to zbyt mocna konkurencja dla piwka codziennie przez 3 lata...

No to postawmy sprawe jasno :

Kto by kupił stelle w pakiecie z 3 latami bez piwka ? :)

Chętni ? :)

No to postawmy sprawe jasno :

Kto by kupił stelle w pakiecie z 3 latami bez piwka ? :)

Chętni ? :)

A czemu miałbym sobie odmówić piwka?

Jak miałbym ochotę by ją mieć to kupiłbym wraz z piwkiem :)  :)  :) .

Póki co zostanę przy 2007 i 2010 :)  :)  :) .

Edytowane przez Jozi

Jutro będę pierwszy raz testował nową stelkę na szczupakach. Test zimowo fotelowy wypadł jak na razie pozytywnie :)

Nie zrozum mnie źle, nie kieruje tego do cb ale mam wrażenie że Stelle kupują ludzie, którzy potem siedzą w fotelu i masturbują się przy jej maślanej pracy..

Na szczupaki wybrał bym Ultegre 4000 a gdybym dysponował budżetem większym to  Biomastera 4000 - maszyny na lata, stelle szybciej zajedziesz na szczupakach niż te przykładowe młynki

Nie zrozum mnie źle, nie kieruje tego do cb ale mam wrażenie że Stelle kupują ludzie, którzy potem siedzą w fotelu i masturbują się przy jej maślanej pracy..

Na szczupaki wybrał bym Ultegre 4000 a gdybym dysponował budżetem większym to  Biomastera 4000 - maszyny na lata, stelle szybciej zajedziesz na szczupakach niż te przykładowe młynki

Tekst sezonu. Dobre.

• Like 2

To nie tak, Twoje wrażenia są mylne, zakupy i fotelizm to jest najwyższa, najszlachetniejsza forma wędkarstwa.

Kolejno;

-miesiarz

-wędkarz biorący

-wędkarz wypuszczajacy

-wędkarz fotelowy

:) :) :)

• Like 3

Boisz się kupić stellę, by się nie masturbować?

Jak takie zagrożenie u Ciebie istnieje, to faktycznie nie kupuj :lol:  :lol:  :lol: .

Mam 3 stelle i nigdy nie odczuwałem potrzeby masturbacji.

Edytowane przez Jozi
  • Like 6

Bzdura, każda Stella wytrzyma dłużej niż Biomek czy Ultegra. Lepsze ułożyskowanie, precyzja i jakość elementów.

• Like 2

Mam wrażenie, że mamy też tu reprezentację wędkarzy, ktorzy pytają czy warto mieć kartę wędkarsą (w rozumieniu dokonanych opłat za wędkowanie oczywiście). A czy mu się zwróci? Toż można za 300 ryb nakupić na cały rok.

Cóż, nak chcesz żeby ci się zwróciło to dobrze wódkę popijać ciepłym mlekiem...

A co sprzętu to najlepiej leszczyniaka wyciąć i z dwóch gwoździków zrobić motowidło. Prawie za darmo.

Inne kołowrotki prawie jak Stella. Ok. Żywiec, prawie jak piwo???? Btw. Pozdrawiam majówkowo miłośników kraftu, kończę przerwę śniadaniową i chwytam za kija.

Podsumowałbym sprawę tak: ze stwierdzenia, że Stella to najlepszy kołowrotek świata w kategorii jakosć/cena, prawdziwa jest jedynie pierwsza część. Ale niektórym to wystarcza. I właśnie dla nich jest robiona Stella. Pozostali, w tym właśnie ci pytający czy warto, muszą idealnego młynka szukać dalej. Amen

Edytowane przez smokwelski
  • Like 5

Najlepszy kolowrotek na swiecie jakosc/cena to vs275 made in China zdarzylem wyslac do serwisu za ostatnie 12 od kiedy mam vs wyslac do serwisu 30-40 stelli wiekszosc tzn 90% tylko zeby byly w serwisie bo szly na sprzedazy w vs raz zmienilem olej bez potrzeby i raz umylem ???? w piachu lezal setki razy i wysiagnolem na niego wiecej ryb na niego wagowo a tu idzie w tonach jak na wszystkie inne spinnigowe kolowrotki razem wziete nie wliczajac bft i yft poszedl na emeryture od kiedy pojawily sie u mnie Makairay ale jezeli do tych kryteriow kulture pracy jakosc cena i bez awaryjnosc to tylko stella

Edytowane przez sharkfishing