malinabar Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) Dzięki, po raz kolejny utwierdzam się w tym że dobrze postępujęA jak ją zajadę to będę się mógł Guzowi pochwalić że w widziałem zajechaną c3000Oby nie , lepiej tego uniknąć jednak . Te hybrydy 3000MHG na stronie Mefiego w wersji Vanqiush 19' i Exsence w cenie niższej od C3000FJ jakby co ... Wiem , nie pomagam . Ale pewnie FJ będzie z Niemcowni , więc brać i się nie zastanawiać . Edytowane 13 Maja 2019 przez malinabar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) Do boleniowania używam Stelle 14 3000HGM, taka hybryda idealnie mi pasuje. Czuć tutaj dużą moc tego kołowrotka nawet przy ekspresowym zwijaniu przynętą 20g, nawet mam wrażenie, że ta moc jest większa niż w Stella 18 4000FJ. Wszystkie Stelle co mam, chodzą elegancko a przy dużym obciążeniu dopiero czuć ich największą zaletę. Przy normalnym eksploatowaniu, dbaniu, przeglądach, nie będę w stanie ich zajechać... Edytowane 13 Maja 2019 przez maniak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Prawdopodobnie skuszę się na tą 14' 3000hgm od Macieja???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 A powiedzcie mi czy 14 3000hgm ma taką samą długość korbki co 18 c3000?I czy szpulę z 18 podejdą do 14hgm? Bo już mam mętlik w głowie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Korba w 3000HGM ma 55mm, a w C3000 jest to 50mm.Szpule są zamienne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Dzięki, jednak zamówiłem tą c3000 fj bo nowe to nowe. Ale cena, którą zaproponował mi Maciej za tą 14' 3000hgm jest i tak atrakcyjna. Jak ktoś chciałby mieć hybrydę to proszę pisać do Macieja???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 I to będzie zestawik pico bello - lekko , finezyjnie i topowo . Aż w zazdrości delikatnym ukłuciu zacząłem nad zmianami sprzętowymi przemyśliwać co nieco ... Niech wreszcie ten czerwiec nadejdzie , bo zaczynam kombinować niezdrowo . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 No właśnie ta c3000 bardzo pasowała do patyka. Ja takie delikatne ukłucie zazdrości poczułem jak kolega dał mi pokręcić swoją maszynką, i powiedziałem sobie że jadł nie będę, ale muszę ją mieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 No i Darek odchudzony , ale usprzętowiony . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Oo dokładnie, to wszystko było przemyślane, bo dieta mi się przyda na pewno ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Zanim dobrze zbudowany schudnie to chudy umrze.Przynajmniej jest na czym zaoszczędzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 I to będzie zestawik pico bello - lekko , finezyjnie i topowo . Aż w zazdrości delikatnym ukłuciu zacząłem nad zmianami sprzętowymi przemyśliwać co nieco ... Niech wreszcie ten czerwiec nadejdzie , bo zaczynam kombinować niezdrowo .W planach Stella FJ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Za dwa tygodnie , kiedy ruszy opading łódkowy a Vanquish'e zaczną dziarsko szumieć , przejdzie mi sprzętowe kombinowanie . Ale teraz nie powiem - myślę . Choć z tego myślenia leczy mnie skutecznie paląca potrzeba zanabycia jakiegoś sensownego wozidełka , bo pożyczonym autem nie da się jeździć w nieskończoność . Niestety ... Ale FJ to fajny kołowrotek jest , coby w temacie było . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jak ją kupowałem to mi się z wyglądu nie podobała ani trochę... Ale z czasem ją pokochałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Oby nie , lepiej tego uniknąć jednak . Te hybrydy 3000MHG na stronie Mefiego w wersji Vanqiush 19' i Exsence w cenie niższej od C3000FJ jakby co ... Wiem , nie pomagam . Ale pewnie FJ będzie z Niemcowni , więc brać i się nie zastanawiać .Z Moritza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Z polskiej dystrybucji będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Ale nie chodzi mi o ciebie Darek, tylko o kolegę @malinbar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Zapewne chodziło mu właśnie o Moritza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 U Moritza cisza ze Stellami w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Przyznam szczerze , że nie wiem jak w Nauen teraz z cenami , bo potrzeby śledzenia rynku obecnie brak , ale w standardzie chyba za rozmiar 3000 było 400 ojro zazwyczaj . Jeśli nie teraz , to za chwilę zapewne . A zakupów dokonywałem zazwyczaj w Moritz . Jeśli w kraju , to z naciskiem na cenę maksymalnie do niemieckiej zbliżoną . Edytowane 15 Maja 2019 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 U Moritza cisza ze Stellami w promocji.Kolega byl dwa dni temu 1000, 2500, 3000. - 399, a 4000 - 459 E Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Ja tylko na gazetkę patrzę. Poza tym za 4000, to średnia promocja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 W gazetce nie ma ale ceny są jakie pisalem bo mo jedną 3000 przywiózł. 4000 niby srednio ale to i tak ponizej 2 tys a u nas za takie pieniadze sie nie kupi. No chyba, ze o czyms nie wiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Kiedys w tym watku, a i w tym o Exist 18, napisalem, ze z roku na rok, o ile sie komus chce, to mozna ta przewage wagi Exista 2500 vs Stella 2500 coraz lepiej zniwelowac. Recepta, ktora wdrozylem u siebie to : Body Stella C3000FJ plus & szpula Yumeya 2500F6 & drag knob Ci4+ & Zpi Funnel 51.5 mm & Daiwa RCS Knob. Efekt, jak na zdjeciu. Pod moje zastosowania pstragowe nie wymysle nic lepszego w tym sezonie... chyba 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Pod moje zastosowania pstragowe nie wymysle nic lepszego w tym sezonie... chyba Danielu jak wiadomo do końca sezonu jeszcze troszkę... Też muszę pomyśleć nad płytki szpulami do moich... BTW, ciekawie wyglądające rozwiązanie Edytowane 10 Czerwca 2019 przez maniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi