homax Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Zanim schowasz do etui po odkręceniu korbki włóż go w jakąś luźną skarpetę i nic nie wpadnie w bebechy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Jeszcze mi nigdy nic nie wpadlo gwint jest na wylot a pomiedzy body a shaft tez nic nie ma co wpasc no chyba ze nosisz piach w tej samej torbie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Jeszcze mi nigdy nic nie wpadlo gwint jest na wylot a pomiedzy body a shaft tez nic nie ma co wpasc no chyba ze nosisz piach w tej samej torbieAlbo trociny dla chomika 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Albo trociny dla chomikaNo albo suchy chleb dla koniaA powaznie nawet jak jakis paproch wleci to nic strasznego dmuchiesz i po sprawie , kropelka oleju lub nie chusteczka higieniczna papierk co kolwiek i po sprawie Edytowane 5 Maja 2020 przez sharkfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steril Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 ok dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Wiecej brudu zlapiesz kladac ja na ziemi ale i to jest do przeskoczenia reel stand zalatwia sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 O ile beztroskim stało się łowienie po pachy w wodzie, i odkładanie kręćka nawet na piach, dowie się ten co „bezszczelny” młynek zamieni na „szczelny” , wciąż zauroczony „vanem” nie mylić z „Vankiemshimankiem”???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Hasior moj pierwszy saltwater kolowrotek to vs275 i jedyny ktory sie nie zepsul. Plywalem z nim ryby ciagnely wedke po plazy niezliczone ilosci,dzisiaj jego role przejela okuma makaira a vs lezy w szafie na tymczasowej emeryturze az moje miglance nie dorosna czekaja na nich dwa nowiutkie cracki! I vs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Polecam zainwestowac kilka / kilkanascie zł w plastikowy pojemnik na zywnosc, taki aby kolowrotek zapakowany w etui wszedl.Nie ma prawa nic sie popsuc (np. odksztalcenie kablaka), zamoczyc, zabrudzic w transporciehttps://allegro.pl/oferta/ikea-365-pojemnik-na-zywnosc-z-pokrywka-1-4-l-7276811780W domu pojemnik lepiej miec otwarty, zeby woda z kolowrotka, plecionki mogla odparowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Od ok. 20 lat używam, kupionych we Wrocławiu, pokrowców Daiwy i podobnych Shimano.Pokrowce jak widać bardzo trwałe. Nigdy, żaden kołowrotek, nie uległ uszkodzeniu w czasie transportu. https://photos.app.goo.gl/fv2Kh77XMZLikCmi6Podobne pokrowce, ma teraz w ofercie każda, szanująca się firma, wybór więc szeroki. Problemem może być dobór rozmiaru, bo obecnie produkowane są jakieś takie "duże". Edytowane 6 Maja 2020 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Ale one sa miekkie. Nie wrzucisz w tym kolowrotka na dno torby z wedkarskim szpejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Ale one sa miekkie. Nie wrzucisz w tym kolowrotka na dno torby z wedkarskim szpejemNa dno wrzucam a raczej układam pudełka z przynętami. Kołowrotek/kołowrotki, zwykle 1-2 szt. lądują na górze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Bo na kolowrotki urzywa sie specjalnych walizek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Odjechaliśmy od tematu. Może, niech każdy pakuje młynek, jak Mu pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Nikt nie odjechal od tematu kolega spytal jak dbac o mlynek to mu odpowiedzielismy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steril Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 A może usztywniona walizeczka z gąbką? Lukam, na alli są takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 A może usztywniona walizeczka z gąbką? Lukam, na alli są takie Ale wtedy potrzeba jeszcze pokrowca na walizkę, bo to nie są tanie rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 O tym wlasnie mowilem ale starczylo mi tylko na walizke na pokrowiec zabraklo ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Otwieral ktos i mierzyl, a moze ktos ma otwarta ? Jaka jest srednica kola zebatego przekladni w stelli 4000 FJ ? Dziekuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Takie samo jak w 14' 32mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Takie samo jak w 14' 32mmDziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steril Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Koledzy podpowiedzcie proszę bo obejrzałem jeden film na yt i mam mętlik. Gość prezentuje kołowrotki Shimano, o Stelli fj mówi, że to....kołowrotek do lekkiego i średniego łowienia...zamarzyłem go sobie jako narzędzie do łowienia troci, w tym na obrotówki i wahadłówki, ale też sandaczy na Wiśle-z pstrągami sobie na pewno poradzi (zapasowa szpulka). Czy rzeczywiście tak jest, że do takich zadań lepszy będzie TP? Mówię o rozmiarze 4000 i modelu, który nie jest hybrydą. Edytowane 10 Maja 2020 przez Steril Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Koledzy podpowiedzcie proszę bo obejrzałem jeden film na yt i mam mętlik. Gość prezentuje kołowrotki Shimano, o Stelli fj mówi, że to....kołowrotek do lekkiego i średniego łowienia...zamarzyłem go sobie jako narzędzie do łowienia troci, w tym na obrotówki i wahadłówki, ale też sandaczy na Wiśle-z pstrągami sobie na pewno poradzi (zapasowa szpulka). Czy rzeczywiście tak jest, że do takich zadań lepszy będzie TP? Mówię o rozmiarze 4000 i modelu, który nie jest hybrydą.4000 da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Sterli katuje 4000 i 3000 hybryd na rybach i przynetach jakich sie trociom nie snilo da rade bez problemu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Równie dobrze ziutek mógł powiedzieć, że jest do feedera. Kup w końcu ten kołowrotek i przestań czytać i oglądać "speców". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi