sharkfishing Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Ludzie wszystko sie psuje samochody za miliony samoloty za dziesiatki milionow promy kosmiczne za miliardy to taka stellka za 600$ tez ma prawo ale i tak wole stelle jak jaki kolwiek inny kolowrotek na lekko bez znaczenia czy jest to shimano czy daiwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Odważnie. Jak w zeszłym roku napisałem na forum że mam ząbkujące 18-tkę to jednemu mało dekla nie rozsadziło.Ale wtedy zostało to chyba wyjaśnione i dekielek opadł Tak jak Stella się ogarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Danielu dzięki Twojej pomocy Stella działa tak jak powinna co jednak mie zmienia faktu że taka sytuacja miała miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Danielu dzięki Twojej pomocy Stella działa tak jak powinna co jednak mie zmienia faktu że taka sytuacja miała miejsce.Kto sytuacji faktycznych nie przyjmuje do wiadomości ... Ma problem.Dla mnie jest jasne że niedoskonałe są wszystkie kolowrotki i obrona jakiś produktów przed innymi to zadanie dla samych produktów, a nie dla ich użytkowników.Ale to tylko moje zdanie Nie zlicze ile mialem kolowrotkow przez ostatnie 15 lat. Może dzięki temu mam do nich narzedziowo wedkarskie podejście i nie zdarza mi się krecenie salonowe... ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Pewnie ze narzedziowe przeciesz to nie zastawa misnienska czy jajka faberge 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Cześć. Czy w Stelli FJ 4000 możliwa byłaby instalacja przekładni i innych koniecznych elementów z Twin Powera 2020, celem uzyskania przełożenia 4,4:1? No i czy działałoby to jak należy:)? Na YT widzę u jakiegoś kolegi z Rosji Stellę 2014 4000 PG, a jeżeli dobrze rozumiem to takowa seryjnie nie występowała, więc zakładam, że przełożył bebechy z Twina 15 PG.https://www.youtube.com/watch?v=ecjgIWpnqmw&t=4s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Kup twin power problem z glowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Kup twin power problem z glowySzczegolnie 20tp 4000 pgZałożysz szpule od StelliNic nie trzeba rzeźbić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 https://www.youtube.com/watch?v=ecjgIWpnqmw&t=4s Dzięki, ale to jest sposób dotyczący konwersji Stelli 4000 FI z 5,1:1 na 4,4:1. To już było wcześniej możliwe z przycięciem piniona, a teraz jak widać już bez rzeźby z wykorzystaniem piniona z TP 20 PG. Ja pytałem o konwersję Stelli FJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 A nie lepiej zrobic z syrenki np fiata mirafiori? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Lepiej kupić sobie słownik, a kiedy opanuje się już język w którym piszemy na forum wtedy zacząć pisać na temat. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Maciek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Ok ja kupie slownik a ty skladaj potworki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zawsze mi się wydawało że Stelle kupuje się bo ma najlepszą, najmocniejszą, najbardziej trwałą przekładnię i finezję pracy.Jednak kupuje się dla napisu Stella i tyle...Orientujecie się czy można do Mesia C 65 AMG wsadzić silnik 1.6l? Bo potrzebuje żeby mniej palił. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 przemo da się wszystko,i pali mniej niż 1,6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Przemo tak sie wydaje kazdej osobie ktora wie cokolwiek na ten temat tp to sustain w troche ladniejszym opakowaniu no coz ja bym wyjal calkowicie main gear same plusy nie zabkuje mozna krecic w fotelu bez obaw a na rybie zawsze mozna krecic rotor z regulowana predkoscia???? Edytowane 3 Czerwca 2020 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Hasior jestes bez serca upss raczej bez silnika. A tak serio to chyba ma moc dwoch pedalow mechanicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Przemo tak sie wydaje kazdej osobie ktora wie cokolwiek na ten temat tp to sustain w troche ladniejszym opakowaniu no coz ja bym wyjal calkowicie main gear same plusy nie zabkuje mozna krecic w fotelu bez obaw a na rybie zawsze mozna krecic rotor z regulowana predkosciaSustain to jednak inna kategoria , bardziej w przedziale stradic, ultegra bo przekładnie mają zamienne :-)Twinek jest jednak w wyższej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Moze z tego co mowia za oceanem i co pisze Alan H to tpsw to saragosa a tp freshwater to taki sustain w opakowaniu zblizonym do stelli jakikolwiek by nie patrzyl to caly swiat kupuje stelle ze wzgledu na gearing ale coz jeszcze pare takich magikow i nastepna kategoria zaliczy miano obiegowej opini ,, nie dotyczy Polakow i Rosjan"Paru kolegow rozminelo sie z blyskotliwa kariera w shimano research engineering and development a szkoda Edytowane 3 Czerwca 2020 przez sharkfishing 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Ja sobie W 18 tylko Karoserie lekko modyfikuje , silnik seryjny. Pan nad wodą pytał nawet jak ten Stradic się sprawdza, wiec „Odstellanie „ stelli działa ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Hasior zmieniac kolowrotek w miejscach gdzie nie ingeruja w mechanicznie newralgiczne podzespoly lub kosmetyczne nazywa sie tuning a wymieniac serce mechanicznego urzadzenia na gorsze jak fabryczny design to trudno to nazwacNo korbko to mi nie zainponowales ???? ale gust nie podloga dyskusji przynajmniej tak Rzymianie twierdzili. Sam mysle zeby pokryc czarnym pvd caly kolowrotek Edytowane 3 Czerwca 2020 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Ja sobie W 18 tylko Karoserie lekko modyfikuje , silnik seryjny. Pan nad wodą pytał nawet jak ten Stradic się sprawdza, wiec „Odstellanie „ stelli działa ???? A nie zapomnij łożysko pod szpulą na tuleję zamienić. i w knobie jedno co najmniej precz.Być może będziesz mógł po latach powiedzieć, że byleś pionierem downgrade'u zanim stało się to modne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Stella delta i qualia zestaw nie do wyj....Dwie prawie 10 po 22-23" w pol godziny Ps:6lb linka i jakos sie dobrze uklada 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 A bassy wielkogębowe nie są czasem w sezonie od trzeciej soboty czerwca? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Tam gdzie ja lowie nie ma zadnych okresow ochronnych na bassa ja nigdy nie zabieram ryb w szczegolnosci duzych czesto nie wyjmuje z wody a te dwa akurat zlapalem tak jakby u siebie to tam mnie juz nic nie dotyczy a nawet jak by bylo to i tak wszystko wraca do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 No tak zapomniałem że co stan to inny rapr. W NY bassy można łowić od trzeciej soboty czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi