sharkfishing Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Guzu czekalem na Ciebie jak na wyrocznie ????????co myslisz jako kolowrotek na bassy? Edytowane 27 Czerwca 2020 przez sharkfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Guzu czekalem na Ciebie jak na wyrocznie ????????co myslisz jako kolowrotek na bassy?Zdecydowanie tak.Oczywiście nie do spinnerbait czy deep crankbait, ale do jigow, do gum itd będzie bajka.Na taką hybrydę złowiłem pstrąga potokowego 71.Więc US basom da rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Czemu do spinner bait sie nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Czemu do spinner bait sie nie nadaje Chodzilo mi o stawiajace duzy opor przynety.Nie lowilem na spinnerbaity bassow, ale pewnie sa i takie rozmiaru XS i XL Do wszystkich poza tymi XL bedzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Ja lowie bassy na taka popierdulke 3/8 oz bedzie robilo? Masz moze najglebsza szpole z 2000 I 3000 ile tam wchodzi linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Ja lowie bassy na taka popierdulke 3/8 oz bedzie robilo? Masz moze najglebsza szpole z 2000 I 3000 ile tam wchodzi linki? Bedzie robic .Fabrycznie idzie z plytka szpula.Ale jest yumeya specjalna gleboka pasujaca do tego modelu http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/5335 Oznaczona kodem produktu 03907 1. Na taka wejdzie 100 metrow zylki 0.25 mm.To najglebsza szpulka dostepna do tego rozmiaru Stelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Ok czyli 10lb .18mm wsadze jakies 150 metrow a 6lb .14 prawie 200 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 A ile wchodzi na plytka szpule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Panowie, zapodajcie pewne żródło zakupu Stellki, za wyjątkiem Mefisto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Plat.co.jp digitaka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Plat.co.jp digitaka.comBruno Ty tam kupujesz czy u siebie w US ? Jaka jest różnica w cenie pomiędzy JP/US/PL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Nowki ze sklepu z regoly kupuje w japoni lub australi czasami z forum 360 cos ciekawego wyrwe roznie kupuje gdzie najtaniej czasami plat ma na sale dobra cene wtedy biore jak leci pare sztuk zawsze sprzedam i dla mnie wyjdzie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Bardziej chodzi mi o sklepy internetowe PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Bardziej chodzi mi o sklepy internetowe PLNie słyszałem o tym, by ktoś w Polsce podrabiał Stelle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 A poza Polską gdzieś podrabiali? ???? Chyba kolega @Kadet powinien doprecyzowac, co rozumie przez „pewny” sklep internetowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Ten jest pewny. https://spinningshop.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Witam Kolegow, potrzebuje zakupic hybryde stelli fj xg. Tzn Body od 4000 reszta od 3000. Bardzo prosze o propozycje sklepow z asortymentem w.w kolowrotka. Dziekuje i Pozdrawiam Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 A taka istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 A taka istnieje?Jeszcze nie, ale dla Polish Domestic Market zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Witam Kolegow, potrzebuje zakupic hybryde stelli fj xg. Tzn Body od 4000 reszta od 3000. Bardzo prosze o propozycje sklepow z asortymentem w.w kolowrotka. Dziekuje i Pozdrawiam ZbigniewFj Hg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) Tom i Kamil istnieje mam takie dwie jal Guzu napisal Edytowane 2 Lipca 2020 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) Krokop www.plat.co.jp Edytowane 2 Lipca 2020 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Tom i Kamil istnieje mam takie dwie jal Guzu napisalNie znam modelu 4000MXG. Za to znam 4000MHG z rotorem i szpulą od 2500 oraz przełożeniem HG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Nie znam modelu 4000MXG. Za to znam 4000MHG z rotorem i szpulą od 2500 oraz przełożeniem HG.To 3000mhg4000 mhg ma rotor i szpule 4000 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 To 3000mhg4000 mhg ma rotor i szpule 4000Moja pomyłka. Ale chodziło bardziej o XG przełożenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi