pasazer Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 http://jpangler.com/index.php/reel/reel-parts-maintenance/yumeya-18-stella-4000-pe1215-spool.html YUMEYA 18 STELLA 4000 PE1215 SPOOLWidziałem to, ale sprowadzenie tego do PL i już się cena robi konkretna jak za szpulę do kołowrotka.... wole jednak standardową i 300m podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 W Polsce to chyba 4000MHG będzie najplytsza i można sobie wybrać też od innych modeli jak np. TP, Vanquish czy Stradic.Yumeya oferuje szpule 4000 PE1215, ale to już trzeba sprowadzić z Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Yumeya 4000ss od dychy pasuje tylko czarna jak noc jest i nie tania… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 A ta czarna Yumeya 4000ss do 3000MHG będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 A ta czarna Yumeya 4000ss do 3000MHG będzie pasować?Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Ja używam standardowej 4000s od stelli fe do mojej fj, jedyny minus to taki, że trzeba kupić dodatkowe pokrętło… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Ja używam standardowej 4000s od stelli fe do mojej fj, jedyny minus to taki, że trzeba kupić dodatkowe pokrętło…Jeżeli pasuje od fe to i fd powinno pasować. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Zamawiałem części do stradica FL i micromodul ma takie samo oznaczenie jak w stelli FJ. Czy sprawdzał ktoś może wymiary przekładni w stelli FJ? Może dało by się ze stradica zrobić prawie Stellę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Zamawiałem części do stradica FL i micromodul ma takie samo oznaczenie jak w stelli FJ. Czy sprawdzał ktoś może wymiary przekładni w stelli FJ? Może dało by się ze stradica zrobić prawie Stellę?"Inżynierowie Shimano go nienawidzą..." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Zamawiałem części do stradica FL i micromodul ma takie samo oznaczenie jak w stelli FJ. Czy sprawdzał ktoś może wymiary przekładni w stelli FJ? Może dało by się ze stradica zrobić prawie Stellę?Prawie robi wielką różnicę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Zamawiałem części do stradica FL i micromodul ma takie samo oznaczenie jak w stelli FJ. Czy sprawdzał ktoś może wymiary przekładni w stelli FJ? Może dało by się ze stradica zrobić prawie Stellę?Koło w stelli zazwyczaj jest po prostu grubsze więc, może nie zmieścić się w budę do stradica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Zamawiałem części do stradica FL i micromodul ma takie samo oznaczenie jak w stelli FJ. Czy sprawdzał ktoś może wymiary przekładni w stelli FJ? Może dało by się ze stradica zrobić prawie Stellę?I takie samo jak w TP 20, Vańku ( ale tu tylko jedno kółko jest takie samo).Nowy TP SW ma koło przekładni od Stelli SW :-) ale pinion już inny.To nie jest nowość. Zawsze pewne podzespoły pasowały zamiennie.Jest tylko jedno jedno ale... nawet jak wejdzie koło przekładni to pinion już nie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przyczajony_lowca Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 I takie samo jak w TP 20, Vańku ( ale tu tylko jedno kółko jest takie samo).Nowy TP SW ma koło przekładni od Stelli SW :-) ale pinion już inny.To nie jest nowość. Zawsze pewne podzespoły pasowały zamiennie.Jest tylko jedno jedno ale... nawet jak wejdzie koło przekładni to pinion już nie :-) Na wiosne sie to juz zmieni i bedzie zupelnie nowa Stella z 'nowymi' bebechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 I podobno będzie miała posuw wolniejszy niż Milena :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Na podwójnym wałku posuwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 I worm będzie na swoim miejscu czyli na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Ponoć ma być podwójny drive gear.Po prawej i po lewej stronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 ... to dopiero się okaże jaka super jest Stella fj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 ... to dopiero się okaże jaka super jest Stella fj Będziemy mieć bekę z nowego produktu...Jak zwykle, stara będzie lepsza[emoji1787][emoji1787][emoji1787]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Ciekawe czy będzie PG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Ponoć PG ma nie być ,ale za to ma być GP.(Grand Prix)???? Edytowane 3 Października 2021 przez woblery L.E. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Ponoć PG ma nie być ,ale za to ma być GP.(Grand Prix)To i tak lepiej niż PG narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 A do zimy daleko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 https://www.barsch-alarm.de/community/threads/shimano-twin-power-2020.46250/page-3 Servus Wedkarze, zamieszczam w linku Informacje o wymiennych czesciach w kolowrotkach Stell Fj , Twin Power FD , Vanqiush Fb. W okresie zimy mozna sobie skrecic kazdy w.w mlynek z ulubionym przelozeniem. Przekladnie itp pasuje miedzy soba. Pozdrawiam Zbigniew 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 A do zimy daleko.A ryby biero???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi