przemow Opublikowano 7 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Dla dobra ludzkości proszę :-) Można zamieniać do woli, łącznie z rotorami jeśli komuś potrzeba głębszych doznań nad wodą ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 To tak jakby adoptować skrzynię biegów z 2.0cdi do AMG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 8 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 To tak jakby adoptować skrzynię biegów z 2.0cdi do AMGJedyne powiedzmy że " sensowne" rozwiązanie to adaptacja Stelli do PG ale jak dla mnie to też bezsens bo gwiazda ma to normalne przełożenie idealne i mega uniwersalne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Jedyne powiedzmy że " sensowne" rozwiązanie to adaptacja Stelli do PG ale jak dla mnie to też bezsens bo gwiazda ma to normalne przełożenie idealne i mega uniwersalne.Przemku przecież gwiazda nie nadaje się do ciężkiej pracy i obciążeń ????To seria przeznaczona do kanapowców ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Dla dobra ludzkości proszę :-) Resized_20211006_154910.jpegMożna zamieniać do woli, łącznie z rotorami jeśli komuś potrzeba głębszych doznań nad wodą ;-)Przemo od czego te koła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 8 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Stradic FL, Twinek FD, Stella FJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 od 4000 ? Mam wrażenie, że w stradicu są większe zęby czy takie złudzenie ? W 2500 będzie tak samo zamiennie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 8 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Takie same są. W każdym rozmiarze są zamienne. Nie wiem jak jest w hybrydach bo tam pinion jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Jeżeli faktycznie tak jest, to wsadzenie przekładni od TP do Stradica FL - byłoby warte zachodu bo te czarne przekładnie to dość szybko tracą tą powłokę. Jak myślisz, materiał na piniony są w nich takie same ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 8 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Nie wiem. To trzeba eksperta materiałoznastwa zapytać.Jeśli komuś się uda zajechać Stradica to może pomyśleć o przekładni od TP. W innym wypadku raczej bez sensu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Nie wiem. To trzeba eksperta materiałoznastwa zapytać.Jeśli komuś się uda zajechać Stradica to może pomyśleć o przekładni od TP. W innym wypadku raczej bez sensu.Nie znam tych aktualnych modeli, ale pewnie zanim ktoś przekładnie zajedzie to parę innych elementów w kołowrotku klęknie.No chyba, że będzie "serwisowany z kasowaniem luzów":D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Szczerze mówiąc kręciłem już kilkoma stradicami nad woda i praca przekładni była bardzo wyczuwalna, to były kołowrotki kilkumiesięczne. Ja mam TP FD i praca jest jak w dniu zakupu a dwa lata już kręci u mnie głównie za bolkami. Także adaptacja przekładni od tp do stradica ma sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Rozumiem ze wystarczy kupić Pinion i main gear a micromodul zostawić bez zmian żeby wsadzić do np. FL 4000 przekładnię od Tp Fd 4000? Tak pytam z ciekawości, jak narazie nie planuje takiej podmianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ripper201 Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Serwus,Z racji tego że zbliża się premiera nowej Stelli a od poprzedniej minęło już prawie 4 lata,chciałem zapytać o opinie na temat 4000fj.Nie ukrywam że jestem zainteresowany tym modelem a spotkałem się z przeróżnymi opiniami na jej temat.Kołowrotek super, idealny, mega udana konstrukcja jak i totalny niewypał, kołowrotek bez mocy, mikromoduł plastikowy który lubi zrobić nam psikusa,kołowrotek spoko ale trzeba uważać jaką graturą łowimy w danym łowisku rzeka/stojące.Bardzo proszę z własnych doświadzczeń w krótkim zdaniu napisać co myślicie.Z góry dzięki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Krótko, zwięźle i na temat. Zajechać Stellę może tylko totalny prostak lub pijany drwal. Z całym szacunkiem dla pijaków i drwali. KAŻDA Stella jest ekstra. Prwnie jakiś promil w produkcji się trafi, że z wadą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 krotko zwiezle i na temat ja zajechalem w 3 lata nie przeciazana serwisowana co rok tylko lowie duzo bywalo sie i ok 500 razy w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Jak się używa wideł do przerzucania gnoju i do dłubania w zębach, to zgoda. Mozna sprzęt zużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Za taka kasę sprzęt na łowić a nie siedzieć w fotelu i sie zachwycać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Za taka kasę sprzęt na łowić a nie siedzieć w fotelu i sie zachwycaćNo niekoniecznie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ripper201 Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Jasna sprawa że jak katujemy sprzęt gramaturą przesadzając, to zajedziemy każdą konstrukcję, nawet te z kraju Wiśni z lat 90 które są niezniszczalne i nas przeżyją...Jakie 4000fj ma możliwości żeby... Spokojnie nim walczyć a mu/jej przy tym nie zaszkodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Na pewno ciężkie zastosowania jej nie zaszkodzą. U mnie zamiennie z twin powerami Pg, zwykłym i Stellą Fi chodzi na trociach. Bolenie też opękała celująco. Rozumnie i świadomie używana jest cudownym narzędziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Co ja bym dał żeby być 500 razy w roku na rybach mógłbym nawet łowić goldenami a nie stellamj 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Bardzo udany młynek pomimo tego, iż po 3 latach łowienia musiałem wymienić łożysko w rolce. Tak czy siak bardzo polecam, lecz trzeba dbać o taki kolowrotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 krotko zwiezle i na temat ja zajechalem w 3 lata nie przeciazana serwisowana co rok tylko lowie duzo bywalo sie i ok 500 razy w rokuWiem, że niekoniecznie musi się chcieć pisać o tym.Ale jakbyś znalazł chwilę, to wyjaśnij proszę na czym zajechanie polegało ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 A mnie intryguje bardzo te 500 razy w roku Ale pewnie jak ktos jest 500 razy w roku na rybach to i stelke potrafi zajechac. Mysle, ze analogia tych dwuch "stanow" daje pelny obraz tej wypowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi