Skocz do zawartości

Shimano Stella 2018 (FJ)

przemow

Rekomendowane odpowiedzi

Ciche i maślane są wszystkie zanim nie zakręcisz ,a potem zaczynają szumieć...porywają domy i samochody?!

Aaaa...to miało być o kołowrotkach,Stelle w sumie też rodzaju żeńskiego!?

;-))

"Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, kto jak kto ale ziół to używam tylko w lecznictwie. "

Profilaktycznie stosowane zioła są najskuteczniejsze...

Aha i szklanka zimnej wody: ani przed ,ani po,tylko zamiast!!!

Edytowane przez darek1

Stella 2018 można było podkręcić już dawno bo na SFP. A na świecie na targach w Osace. Praca płynna, ale to nie to samo co modele z przed paru lat tak jak mówi @Bander, które były nie do zajechania. Aktualne modele shimano po roku zaczyna szumiec, a po 3 chodzi jak betoniarka

Dzięki za powołanie się na mnie, ale nawet ja do końca nie wiem jaki jest pełny kontekst powyższej wypowiedzi :)

Precyzuje: stare Daiwy były wg. mnie nie do zdarcia. Odnośnie reszty wypowiedzi kolegi - mam obecnie również dwie stelle 14 i po 2 sezonach użytkowania rozmiaru 2500 mogę powiedzieć że kręci lepiej niż nowo wyjęta z pudełka... rozmiar 2000 w zasadzie nie przetestowany bo nie używany....

• Like 1

Radek czyli szumienie już za Tobą a za rok betoniarka :-)?!

Trudno nie zadać sobie takiego pytania...

Co gorsze - nie miałem fazy szumienia - za rok może wybuchnie, cholera wie?

Jest jeszcze scenariusz bardziej szalony - ulegnę wpływom marketingu, ciekawości, serca i wbrew rozsądkowi kupię S 2018 - a więc mogę nie doczekać shimanowskiej apokalipsy chyba że zrobi "bum!" w szufladzie :(

• Like 4

• 2 tygodnie później...

Oj Dragon się jeszcze musi dużo nauczyć w temacie marketingu  :lol:

Film szczególnie drugi normalnie mnie zahipnotyzował. Magia  :)

Na bebechach kołowrotków się nie znam ale na marketingu tak  :D

Pewnie jak wpadnie w ręce to kupię chociaż cały czas 10-ka jak nowa o 14-kach nie wspomnę  ;)

• Like 1

Tych, którzy nie zauważyli, lub zapomnieli, informuję - jest to temat "Shimano Stella 2018", a nie "giełda" czy "kto ma większego". Proszę powrócić do meritum. Kolejne wpisy nie na temat potraktuję jako złośliwe dokładanie pracy moderatorom, a że leniwy z natury jestem i dodatkowej pracy nie lubię, będę równie złośliwy w "punktowaniu" autorów tych wpisów.

Temat dodaję do obserwowanych.

• Like 4

Nie wiem, czy to podpadnie pod kategorie 'kto ma wiekszego', ale pewne porownanie sie w mojej glowie urodzilo. Zaryzykuje ???? Patrze na fotki nowej Stelli, patrze na fotki rownie nowego Exista...i oba kolowrotki nie podobaja mi sie stylistycznie. Co sie dzieje? Moze trwa jakies powszechne przesilenie w kierunku futurystycznym, spotykam tu i tam nietanie, a skromne oszczedne formy? Podobne odczucia mialem przy zakupie nowego Della z serii Latitude, w porownaniu do poprzednika wydawal sie nijaki. Dosc szybko zmienilem zdanie, ale konieczny byl fizyczny kontakt ????

Edytowane przez coloumb

silentdrive, o ile zadziała zgodnie z nazwą, to dopiero początek i koniec :-) legend i opowieści o mchu, paproci i szumiących stellach...

widać w shimano czytują i analizują polskie portale. panowie, wasze malkontectwo zostało nagrodzone :-) a za 2 lata ciche vanquishe, a potem, kto wie, może nawet cichy stradic...

Edytowane przez smokwelski