darek1 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Ciche i maślane są wszystkie zanim nie zakręcisz ,a potem zaczynają szumieć...porywają domy i samochody?!Aaaa...to miało być o kołowrotkach,Stelle w sumie też rodzaju żeńskiego!?;-)) "Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, kto jak kto ale ziół to używam tylko w lecznictwie. "Profilaktycznie stosowane zioła są najskuteczniejsze...Aha i szklanka zimnej wody: ani przed ,ani po,tylko zamiast!!! Edytowane 8 Stycznia 2018 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Uuuu kolega zaliczył mocne wejście :D dawno mi tak nikt humoru po ciężkim dniu nie poprawił Stella 2018 na SFP, nareszcie Japończyk docenił i poprosili o opinię polskich wędkarzy, ten model nie może być nieudany :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 wyglada na to ze ta Stella to bedzie tylko PDM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 PoDoMka?W sumie te fotelowe z gabloty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Stella 2018 można było podkręcić już dawno bo na SFP. A na świecie na targach w Osace. Praca płynna, ale to nie to samo co modele z przed paru lat tak jak mówi @Bander, które były nie do zajechania. Aktualne modele shimano po roku zaczyna szumiec, a po 3 chodzi jak betoniarka Dzięki za powołanie się na mnie, ale nawet ja do końca nie wiem jaki jest pełny kontekst powyższej wypowiedzi Precyzuje: stare Daiwy były wg. mnie nie do zdarcia. Odnośnie reszty wypowiedzi kolegi - mam obecnie również dwie stelle 14 i po 2 sezonach użytkowania rozmiaru 2500 mogę powiedzieć że kręci lepiej niż nowo wyjęta z pudełka... rozmiar 2000 w zasadzie nie przetestowany bo nie używany.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Radek czyli szumienie już za Tobą a za rok betoniarka :-)?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Radek czyli szumienie już za Tobą a za rok betoniarka :-)?! Trudno nie zadać sobie takiego pytania...Co gorsze - nie miałem fazy szumienia - za rok może wybuchnie, cholera wie?Jest jeszcze scenariusz bardziej szalony - ulegnę wpływom marketingu, ciekawości, serca i wbrew rozsądkowi kupię S 2018 - a więc mogę nie doczekać shimanowskiej apokalipsy chyba że zrobi "bum!" w szufladzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 W polskim katalogu Stelli 18 brak: https://issuu.com/fishpoint/docs/shimano_-_katalog_2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 W polskim katalogu Stelli 18 brak: https://issuu.com/fishpoint/docs/shimano_-_katalog_2018 W PL bedzie w katalogu na 19tyTak jak TP XD w PL nazywany bywa TP18 Wszystko w swoim czasie, jak mawiaja Ujgurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 możliwe, 15 TP 4000 PG w katalogu PL to nowość na 2018 r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 możliwe, 15 TP 4000 PG w katalogu PL to nowość na 2018 r. Mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 możliwe, 15 TP 4000 PG w katalogu PL to nowość na 2018 r.W jednym sklepie słyszałem o modelu TP 4000 PG '17 :-)Chyba PG nie był uwzględniony na EU a rynek sam zweryfikował? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Wiadomo już coś więcej o bebechach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Edytowane 18 Stycznia 2018 przez penkulski 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Oj Dragon się jeszcze musi dużo nauczyć w temacie marketingu Film szczególnie drugi normalnie mnie zahipnotyzował. Magia Na bebechach kołowrotków się nie znam ale na marketingu tak Pewnie jak wpadnie w ręce to kupię chociaż cały czas 10-ka jak nowa o 14-kach nie wspomnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Drugi filmik promujący nową Stelle 2018 miazga! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 widać, że wzorowali się na filmach Daiwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Kosmiczna jakość materiału , szok i pomyśleć że to kołowrotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) (...)To nie jest giełda!!!Kolejny post o charakterze handlowym "nagrodzę" Edytowane 18 Stycznia 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Tych, którzy nie zauważyli, lub zapomnieli, informuję - jest to temat "Shimano Stella 2018", a nie "giełda" czy "kto ma większego". Proszę powrócić do meritum. Kolejne wpisy nie na temat potraktuję jako złośliwe dokładanie pracy moderatorom, a że leniwy z natury jestem i dodatkowej pracy nie lubię, będę równie złośliwy w "punktowaniu" autorów tych wpisów.Temat dodaję do obserwowanych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Nie wiem, czy to podpadnie pod kategorie 'kto ma wiekszego', ale pewne porownanie sie w mojej glowie urodzilo. Zaryzykuje ???? Patrze na fotki nowej Stelli, patrze na fotki rownie nowego Exista...i oba kolowrotki nie podobaja mi sie stylistycznie. Co sie dzieje? Moze trwa jakies powszechne przesilenie w kierunku futurystycznym, spotykam tu i tam nietanie, a skromne oszczedne formy? Podobne odczucia mialem przy zakupie nowego Della z serii Latitude, w porownaniu do poprzednika wydawal sie nijaki. Dosc szybko zmienilem zdanie, ale konieczny byl fizyczny kontakt ???? Edytowane 18 Stycznia 2018 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 trzeba iść z duchem czasu... auta też się zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Miazga to był film promujący gwiazdkę z poprzedniego rocznika: Ale to już mało kto pamięta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Stella to Miazga ! Fajny młynek , kropka , koniec , abo początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) silentdrive, o ile zadziała zgodnie z nazwą, to dopiero początek i koniec :-) legend i opowieści o mchu, paproci i szumiących stellach... widać w shimano czytują i analizują polskie portale. panowie, wasze malkontectwo zostało nagrodzone :-) a za 2 lata ciche vanquishe, a potem, kto wie, może nawet cichy stradic... Edytowane 19 Stycznia 2018 przez smokwelski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi