przemow Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zupełnie inne ząbki na kółku worma, bynajmniej tak to na filmiku wygląda...Zobaczymy już niedługo :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zupełnie inne ząbki na kółku worma, bynajmniej tak to na filmiku wygląda... Nie wydaje mnie się...Czarne zębatki posuwu, złoty wałek, brak łożyska w gnieździe wodzika !!! co to będzie?Fajne zaślepki knobów, materiał knoba wygląda znowu na nieszczęsny septon ogólnie lekki facelifting 14, nie to co przejście z 10 na 14 czy mi się wydaje, czy kolor to metalik z lekko butelkowym odcieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Nie wydaje mnie się...Czarne zębatki posuwu, złoty wałek, brak łożyska w gnieździe wodzika !!! co to będzie? Nie będzie stukania w górnym i dolnym położeniu szpulki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubiksfishing Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Wszyscy mają mambę mam i ja.Ja już sobie kręcę. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez FlyFisherman 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Napisz jsk kręci ..to co mi napisałeś w smsie :-))) ha ha ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Korbka i rotor kręcą ruchem okrężnym, i w dodatku płynnie, dla mnie idealnie a wiesz jaki jestem. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Uffff bo myślałem że kręci w booookkk... :-))Ładna jest. Dla niektórych będzie tragedia ...nie dość że jedno łożysko mniej to jeszcze nigdzie nie da się dołożyć :-))))) Edytowane 19 Stycznia 2018 przez przemo_w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 No to żeś Kuba dołożył teraz do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) U Mefisto też już są, z cenami. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez fish28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 U Mefisto też już są.Nigdzie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 W sensie, że ceny już są jakieś orientacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Dla niektórych będzie tragedia ...nie dość że jedno łożysko mniej to jeszcze nigdzie nie da się dołożyć :-)))))Naczelny serwisant RP na pewno coś poradzi Edytowane 19 Stycznia 2018 przez fox mulder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) W polskim katalogu Stelli 18 brak: https://issuu.com/fishpoint/docs/shimano_-_katalog_2018Jest w katalogu.. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Jakieś info o zamienność szpuli, pokrecajek, korby itp. Co by zbezcześcić i zmodyfikować. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Frogerset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Oficjalny katalog 2018 https://issuu.com/ShimanoEuropeFishing/docs/shimano2018_polish_issuu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Wszyscy mają mambę mam i ja.Ja już sobie kręcę. Zlitowałbyś się nad kolegami i napisał ze dwa zdania jak to śmiga w porównaniu do '14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Czyli na Europę nie ma 3000Mhg :-S Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Trzeci79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Czyli na Europę nie ma 3000Mhg :-S Nigdy nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Dla wszystkich niezadowolonych z klipsu do linki w Stelli FI (14) : Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Nie otwiera się zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 A tu dla wszystkich zainteresowanych nowa 18tka : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 To wiem że nie było jednak z kilku źródeł były informacje że od tej Stelli już nie miało być podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zwyczajnie nie wszystkie modele są dostępne na EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi