MefistoFishing Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 zbierzcie się w piętnastu to stellę 3000MHG dostaniecie w cenie EU czekam na listę chętnych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ja jestem pierwszy i chyba trzeci raz bym zmienił zamówienie z 4000 na 3000. Tylko konta mi nie usuń za te zmiany. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Zlitowałbyś się nad kolegami i napisał ze dwa zdania jak to śmiga w porównaniu do '14 Kręci normalnie jak to stella,nie mam zastrzeżeń do jej pracy wybierałem z paru sztuk, 14 też kręciła nomalnie a miałem ich kilka ale teraz bawie się na kanapie czymś co ma zamontowane przekładnie STLSW4000PG, wracając do STL18 mi pasuje ;-) Edytowane 20 Stycznia 2018 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Po co przeplacac skoro nie widac roznicy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Po co przeplacac skoro nie widac roznicyRóżnica jest, bardziej chodziło mi że w 14-ce nic mi nie przeszkadzało i kręci jak powinna, twoja też ;-) Edytowane 20 Stycznia 2018 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Fly, zrob przedpremierowy unboxing na jerkbait ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Fly, zrob przedpremierowy unboxing na jerkbait Już pokazał, królowa jest naga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) O może tak :Nie ma pokrowca neoprenowego hehe ale inny jest.Unboxingu powiem szczerze nie chce mi się robić. Jano Bingo Edytowane 20 Stycznia 2018 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Jak z powtarzalnością? Przerzuciłeś klika sztuk, są różnice w pracy poszczególnych egzemplarzy? Głównie interesuje mnie sam start przy przełożeniu 5.3 taki sam jak w 14 czy lżejszy? Edytowane 20 Stycznia 2018 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jak z powtarzalnością? Przerzuciłeś klika sztuk, są różnice w pracy poszczególnych egzemplarzy?Pokręcisz zobaczysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Bardzo dyplomatyczne odpowiedzi. Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Bardzo dyplomatyczne odpowiedzi. SzacunekJacek doskonale wiesz że nie należę do tych co kręcą kołowrotkiem z opuszczonymi spodniami do kostek ;-) Gajosik start jest normalny pewnych praw fizyki nie tak łatwo jest oszukać.Ta na zdjęciu to 2500 bez HG Jak biore do ręki kołowrotek z HG czy XG to wiem że start i praca będą cięższe bo to jest normalne a nie kupuje się XG i narzeka bo start cieższy i ciężej zwija, trzeba się do tego przyzwyczaić, w STCI4...FB, Vanquishu czy Exsensie trochę oszukano fizykę bo zastosowano lekki rotor. Kolarz pod wzniesienie jak pojedzie na szybszym przełożeniu to też bardziej się zmęczy prawda i zużyje więcej energii, ale ludzie tego do końca nie rozumieją. Dobra ja spadam do warsztatu tworzyć - frezować pewnien pinion bo jeden kołowrotek zlecił mi zadanie dorobić pinion bo stary się zmęczył. Edytowane 20 Stycznia 2018 przez FlyFisherman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 To już nie da się porównać dwóch kołowrotków bez opuszczania spodni;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Wiem i wiem że nie na każdy temat możemy w sprawach zawodowych rozmawiać, dlatego pełny szacunek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Wiem i wiem że nie na każdy temat możemy w sprawach zawodowych rozmawiać, dlatego pełny szacunek. PozdrawiamPodobnie jest u Ciebie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) To już nie da się porównać dwóch kołowrotków bez opuszczania spodni;-)Nie wiem może jestem jakiś dziwny ale ja jak mam w ręce kołowrotek czy kołowrotki to nie mam podniety i mi wszystkie kołowrotki kręcą normalnie, i praca 18-ki mi bardzo odpowiada ja polecam. Edytowane 20 Stycznia 2018 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jacek doskonale wiesz że nie należę do tych co kręcą kołowrotkiem z opuszczonymi spodniami do kostek ;-) Gajosik start jest normalny pewnych praw fizyki nie tak łatwo jest oszukać.Ta na zdjęciu to 2500 bez HG Jak biore do ręki kołowrotek z HG czy XG to wiem że start i praca będą cięższe bo to jest normalne a nie kupuje się XG i narzeka bo start cieższy i ciężej zwija, trzeba się do tego przyzwyczaić, w STCI4...FB, Vanquishu czy Exsensie trochę oszukano fizykę bo zastosowano lekki rotor.Kolarz pod wzniesienie jak pojedzie na szybszym przełożeniu to też bardziej się zmęczy prawda i zużyje więcej energii, ale ludzie tego do końca nie rozumieją. Dobra ja spadam do warsztatu tworzyć - frezować pewnien pinion bo jeden kołowrotek zlecił mi zadanie dorobić pinion bo stary się zmęczył. HG,XG mnie nie interesuje. Nigdy nie porównuje startu standard vs HG / XG bo to bez sensu. Miałem na myśli klasyczne przełożenie 5.3 w modelu '14 kontra klasyczne 5.3 z '18 czy jest różnica. Vaniek '16 faktycznie startuje najlżej ze wszystkich Shimano jakie miałem i śmiało może konkurować z Daiwą i jej niskim 4.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Rozebrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) @gajosik pisałem ogólnie, nie wiem nigdy nie miałem wolnej 14-ki 2500 Edytowane 21 Stycznia 2018 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 No proszę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Panowie broń Boże nie namawiam ale nie ma więcej chętnych na 3000 MHG u Mefisto? Cena mogłaby pójść w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ze 4 chetnych wiem ze ma ale na 20 kołowrotków to ciężko będzie znaleźć amatorow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ze 4 chetnych wiem ze ma ale na 20 kołowrotków to ciężko będzie znaleźć amatorow dajcie chociaż ze 12 tu resztę i tak sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 a jaka cena by wyszła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Właśnie jaka to będzie cena? Edytowane 28 Stycznia 2018 przez PaPaDaNcE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi