Voiteh Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Jak widac, co raz wyszlo online.Juz jest poza kontrola. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę facebookową "Stella 2018" ,nawet ciapaki już wiedzą o nowej Stelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Model c2000s odchudzony prawie do wagi vańka. Już go w wyobraźni przykręciłem do swojego ul 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 To z pewnoscia cena rekomendowana na JP.Zatem zapewne nominowana w JPY, z jakimis tam zastrzezeniami (te dodatkowe znaczki poza cyferkami). Zatrzegam : nie wiem, to moje domysly Ok, również mi się tak wydaje.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Ze szlachetności kształtów, finezji zestawień kolorystycznych modeli '04,'07 i '10 nie zostało nic.Do tego stopnia, że teraz całkiem ładną wydaje się być '14.Oczywiście wiadomo- co się komu podoba, to jego sprawa. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Czas ładnych projektów chyba przeminął, podobnie jest w multikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Może z czasem wyładnieje, jak z '14 :-D Mnie natomiast ciekawi czy zastosuje to najnowsze łożysko z modelu Vanquisha FW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Dobrze że kupiłem 10',dziś wygląda i pracuje prawie jak w dniu zakupu. Nie wiem czy dałbym radę bez przełącznika obrotów wstecznych na pstrągach.Na szczęście kilka jeszcze sezonów nie muszę się martwić.Te mm to średnica szpuli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Dobrze że kupiłem 10',dziś wygląda i pracuje prawie jak w dniu zakupu. Nie wiem czy dałbym radę bez przełącznika obrotów wstecznych na pstrągach.Na szczęście kilka jeszcze sezonów nie muszę się martwić.Te mm to średnica szpuli? Dałbyś radę bez obrotów wstecznych. Kwestia przyzwyczajenia. Ja teraz jak biorę "zwykły" kołowrotek to nawet nie zauważam, że ma taką możliwość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 a gdzie PG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Dałbyś radę bez obrotów wstecznych. Kwestia przyzwyczajenia. Ja teraz jak biorę "zwykły" kołowrotek to nawet nie zauważam, że ma taką możliwość.Nie nie. Kiedyś miałem i próbowałem puszczać wabik z otwartym kabłąkiem. Wszystko fajnie dopóki nie zatnie się ryby. Mała jeszcze ok, większa...no cóż, raz tak zrobiłem i straciłem dużą rybę. Rzadko, ale używam tego magicznego przełącznika. Inne metody(ryby) nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 wygląda jak armatura łazienkowa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) wygląda jak armatura łazienkowaPodobnie mówiono jak wyszła 10 -tka Tyle że tam to leciało tak ... szpula wyglada jak bęben od pralki ...A dziś uznawana za jedną z najlepszych generacji stelli Edytowane 21 Grudnia 2017 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 powiem tak, nigdy nie twierdziłem , że Antares jest ładny i tu przez analogię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 jak ktoś ma fejsjuda wpiszcie Hajime Murata gość z shimano pokazuje go 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zakręcimy i wtedy wszystko będzie jasne, nie ma znaczenia jak bardzo udziwni się mechanizm bo jeśli będzie wykonany dokładnie to jego praca wzbudzi sympatię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Te mm to średnica szpuli?ramię rączki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Ciagle brzydka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 A mi się nawet podoba.Wystającym spodem dupki nawiązuje troszkę do pierwszej, czyli SBLki.Shimano poszło, acz powolutku w patent daiwy, czyli plastikowy boczek rotora zachodzący na śrubę kabłąka - to chyba po raz pierwszy.No i wagowo, jeśli te tabelki są prawdziwe, to naprawdę znacząca różnica względem 14tki.Lakier a la błyskotka ma jednak wadę, może być spory problem, żeby coś sensownego kolorystycznie i wizualnie dopasować z "części zamiennych", ale pożyjemy zobaczymy. Nadal czekam na czarno złotą - "cywilną" a nie SW - gwiazdę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Mnie się tam podoba ale rzecz gustu:) bardzo wzorowana na 14 . Ciekawe jakie ceny osiągnie ale zakładam na start ok 2800zł- 3100zł ale jak dla mnie to dobrze bo pewnie cena 14 jeszcze spadnie a co za tym idzie pewnie postawie na kolejną 14':D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Za każdym razem tak mówicie, do czasu aż nie pojawi się następna, która zazwyczaj jest brzydsza od poprzedniej.Potem, po kilku latach nagle staje się piekna ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Model c2000s odchudzony prawie do wagi vańka. Już go w wyobraźni przykręciłem do swojego ul Dokładnie o tym samym pomyślałem, miał być drugi Vaniek po nowym roku - ale chyba plany się zmienią 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 U mnie też może namieszać ( waga ) w najmniejszej rozmiarówce stella only ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 '10 to ostatnia jaką miałem i na pierwszy rzut oka '18 tego nie zmieni... jakoś z existami mi ostatnio bardziej po drodze???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wreszcie nie ma żółtego festynu poza rantem szpuli, kolorystyka zdecydowanie na plus i to odchudzenie też konkurencyjne dla vańka/exsence. Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Myślę że nadszedł czas aby zamówić troche części na zapas do 10ki i sobie glowy nie zawracać nowościami przez kilka lat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi