Leśniak Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Ja też czekam, nawet już sobie jedną zaklepałem ;-)Kuba dla mnie też zaklep . Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Józef Lesniak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jak to dobrze że łowię multikami. Zestawiłem sobie cztery roczniki i gdybym miał wybierać to oko ciągnie do '10... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Dlaczego ta '14-stka ma złote ramie korby??Moje mają srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Może podróbe masz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wydaję mi się że w modelach z przełożeniem xg są złote korby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Bartek te mniejsze xg maja takie zlote.Rapy i tak tego nie docenia ???? Edytowane 22 Grudnia 2017 przez pmiszk1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Duże rapy nie lubią szybkiego prowadzenia , wiec xg niewskazane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Dlaczego ta '14-stka ma złote ramie korby??Moje mają srebrne Złote mają hg i xg.W 10tkach jdm też tak było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Instrukcja. W sklepach powinny wisieć spolszczone obrazki :-) 2b1f2032e7f52456f472bae4203086f3--fishing--fishing-rigs.jpg@smokuwelski "wymagać najwyższej jakości"- zgodze się ale jak określić kryterium jakości? równoważną z ceną?.... szkoda tylko , że niektórzy w dążeniu do minimalizacji i walce o każdy gram niechcianej masy, widzą tylko ten pierwszy od góry rysunek .... potem płaczą , że katuszka za ciężko uskładaną kasę po sezonie wysiada zarżnięta. .... zaczyna się plucie na producenta i sprzedającego - jakie to gówno nam wcisnął..... a wystarczy dobrze dobrać kołowrotek pod względem wielkości i przenoszonej mocy nie zwracając uwagi na gramy - ci którym kasa łatwo przyszła - nie liczą jej i nie zwracają na to pierdoły uwagi - ci którzy nauczyli się na swoich błędach (a nie są tanie i bolą) już tak nie ryzykują - ci którzy nie zdają sobie jeszcze sprawy , że posiadając jeden kołowrotek do wszystkiego dopiero są przed tymi wyżej i ich dopiero zaboli.... Edytowane 22 Grudnia 2017 przez miramar69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Panowie nie na co dyskutowac I porownywac ktore lepsze. Trzeba zamawiac ta nowa 18 :-) Ja juz zlozylem zamówienie w Placie:-)Zycze wszystkim Zdrowych Wesolych Świat!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Panowie nie na co dyskutowac I porownywac ktore lepsze. Trzeba zamawiac ta nowa 18 :-) Ja juz zlozylem zamówienie w Placie:-)Zycze wszystkim Zdrowych Wesolych Świat!!! ożesz Ty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Jak dla mnie bardzo ładna. Chyba kupie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Poczekamy zobaczymy ale zawsze łatwiej zmienić ze starszej na nowszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Nową nabędę a starych się nie pozbywam.Jak ktos zauważył: ekstrawagancja się opatrzy, a brzydota wyda się nawet z czasem piękna.Przepraszam za nielubiane tu porównanie do motoryzacji, ale pasuje tu jak ulał sytuacja z pojawieniem się na rynku gorda Focusa I. Najpierw wydawał się zbyt odwazny i odjechany, potem się wszyscy przyzwyczili a teraz wydaje się wręcz archaiczny.Nawet Multipla po pewnym czasie juz nie taka paskudna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Nawet Multipla po pewnym czasie juz nie taka paskudna[emoji16]Może dawno nie widziałeś - ja doświadczyłem przedwczoraj - nadal taka sama brzydka :-) Co do Stelli, to ja jestem inny i mnie się czternastka zawsze podobała. Do kompletu używam jednej 2500 do sandaczowania z kijem do 21 gramów i nic do cholery nie chce się zepsuć wbrew oczekiwaniom niektórych z forum :-)Mam ją od samego początku i ilość sandaczy jaką ma za sobą mogłaby być dla niektórych przytłaczająca, pomimo tego nadal kręci. Wizualnie nieco się różni od nowej, bo nie mam fotela [emoji847]Nowy model podoba mi się i pewnie nabędę, ale niekoniecznie jako jeden z pierwszych - nie czuję takiej potrzeby po prostu. PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Mi tam się tez 14 podoba i dlatego zakupiłem 3 sztuki w różnych rozmiarach, a teraz poczekam z następna na 100 lecie shimano pewnie coś fajnego zrobią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Jak znam życie ,to pewnie pizgną nowy kolorek jakiś napisik, szpulke z trójkątnymi dziurkami (bo inne już były)i będzie po zabawie. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez TroutFan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) 3000 MHG jak to rozkminić, może Kuba FlyFisherman się wypowie? ???? Pozdrawiam Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Trzeci79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 3000 MHG jak to rozkminić, może Kuba FlyFisherman się wypowie? PozdrawiamŚredniogłęboka szpula M i wysokie przełożenie kołowrotka HG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) W poprzednich modelach przekładnia była taka sama jak w 4000, a tu? Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Trzeci79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Tu zapewne jest taka sama jak 4000MHG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Jak to się potwierdzi to będzie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) http://spinreels.com/reels/spinning_reel/shimano_jdm/shimano-18-stella-4000m-hg wychodzi na to że w EU najprawdopodobniej cena będzie oscylować w granicach 3500-3600zł Edytowane 26 Grudnia 2017 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Jak znam życie ,to pewnie pizgną nowy kolorek jakiś napisik, szpulke z trójkątnymi dziurkami (bo inne już były)i będzie po zabawie.A ja sądzę,że oprócz tych rzeczy w trochę innym wydaniu jak pan pisze,dojdzie też wolna oscylacja.Byłoby super. Może po 20 latach będzie powrót Millenium w nowym nowoczesnym wydaniu.Marzenia marzeniami,ale poczekajmy na 100 lecie i wtedy zobaczymy. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Józef Lesniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Faktycznie, tania nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi