Skocz do zawartości

Shimano Stella 2018 (FJ)

przemow

Rekomendowane odpowiedzi

A to nie wiedziałem tego że rotor były z różnych materiałów.

Czyli nie było wcześniej takie czegoś jak 3000mhg w mniejszym wydaniu czyli body 2500/3000, a szpula i rotor o mniejszej srednicy?

Bo z tabeli w 14' to pasowało mi tylko to co wymieniłem, ale nigdy tego modelu nie miałem w ręku.

Edytowane przez dreadknight

A to nie wiedziałem tego że rotor były z różnych materiałów.

Czyli nie było wcześniej takie czegoś jak 3000mhg w mniejszym wydaniu czyli body 2500/3000, a szpula i rotor o mniejszej srednicy?

Bo z tabeli w 14' to pasowało mi tylko to co wymieniłem, ale nigdy tego modelu nie miałem w ręku.

Bylo :)

C2500hgs w 10tce

2500 body i węższy rotor

Ale wysokość szpuli jak 2500 bez literki C.

Osobiście w 14tkach po ten rozmiar nie sięgnąłem, więc się nie wypowiadam.

ktoś coś usunął. Stella 18 będzie na 100% ale nie oficjalnie na stoisku shimano... Oby tylko nie schowali po złości... bo widzę że posty usunięte.

Radziu...siejesz po prostu za dużo zamętu...co będzie to będzie :) niebawem każdy kogo stać i lubi drogie kręcioły będzie mógł kupić nowe zabawki więc nie baw się w jasnowidza bo nie masz żadnego wpływu na termin oficjalnego debiutu STELLI 2018.

• Like 4

Radziu...siejesz po prostu za dużo zamętu...co będzie to będzie :) niebawem każdy kogo stać i lubi drogie kręcioły będzie mógł kupić nowe zabawki więc nie baw się w jasnowidza bo nie masz żadnego wpływu na termin oficjalnego debiutu STELLI 2018.

Wiem że nie mam wpływu na to.Będzie kiedy będzie... Mnie samemu się do tego nie spieszy.

Chłopaki nie róbcie oklasków proszę:) tak po prostu powinno być. Wzajemny szacunek a nie dogryzanie.To czysta głupota moja wczorajsza.Wróćmy do tematu 18' 

Ja jestem ciekaw jednego jak ona jest rozwiązana w środku. I czy czasem w rolce nie zastąpiono łożyska jakąś ceramiką albo czymś innym.

• Like 2

O, szkoda???? A mogli pojsc jeszcze krok dalej. Z ruchomych miejsc da się jeszcze dolozyc 2 lozyska w zawiasy kabłąka. Widzialem kiedys takie rozwiązanie w tych chinczykach prawie jak stella. Nie wiem czyto tica taurus czy banax zeus.

Edytowane przez smokwelski

O, szkoda A mogli pojsc jeszcze krok dalej. Z ruchomych miejsc da się jeszcze dolozyc 2 lozyska w zawiasy kabłąka. Widzialem kiedys takie rozwiązanie w tych chinczykach prawie jak stella. Nie wiem czyto tica taurus czy banax zeus.

Sporo quantumow i kilka okum miało to rozwiązanie, bardzo fajne swoją drogą.

• Like 1

Mefi a 2500s nie będziesz mial w niższej cenie?  B)

A gdzie zwykła 2500? brak?  :o  :wacko:  :blink:

raczej będzie 2500S w cenie C3000, a 2500 chyba nie będzie w sprzedaży...mam na razie pewne niejasności co do oferty EU, chodzi o symbolikę i czekam na wyjaśnienia by wsio było prawidłowo :)

Rozmiar 2500 ostatnio traci na popularności. Brak go w przypadku Vanquisha '16

W nowej Stelli również nie ma się co spodziewać. W tabelce z rozmiarami brak i raczej nie dopiszą.

Generalnie tylko rynek europejski tęskni za klasycznym 2500. Na innych, szczególnie w jp został wyparty przez c3000, 2500S,3000HMG, C3000M

Edytowane przez gajosik
  • Like 1