dreadknight Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) A to nie wiedziałem tego że rotor były z różnych materiałów. Czyli nie było wcześniej takie czegoś jak 3000mhg w mniejszym wydaniu czyli body 2500/3000, a szpula i rotor o mniejszej srednicy? Bo z tabeli w 14' to pasowało mi tylko to co wymieniłem, ale nigdy tego modelu nie miałem w ręku. Edytowane 27 Grudnia 2017 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 A to nie wiedziałem tego że rotor były z różnych materiałów. Czyli nie było wcześniej takie czegoś jak 3000mhg w mniejszym wydaniu czyli body 2500/3000, a szpula i rotor o mniejszej srednicy? Bo z tabeli w 14' to pasowało mi tylko to co wymieniłem, ale nigdy tego modelu nie miałem w ręku.Bylo C2500hgs w 10tce2500 body i węższy rotorAle wysokość szpuli jak 2500 bez literki C.Osobiście w 14tkach po ten rozmiar nie sięgnąłem, więc się nie wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 I właśnie o to mi chodzi co opisujesz w 10' czyli c2500hgs ???? i mam nadzieję że w tym 180 gramowym c2500shg W 18' będzie to większe body właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 I właśnie o to mi chodzi co opisujesz w 10' czyli c2500hgs ???? i mam nadzieję że w tym 180 gramowym c2500shg W 18' będzie to większe body właśnie.KupiszOpowieszPrzekonamy się Oby było tak, byś był zadowolony z zakupu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Nie bądź taki pewien, może słyszysz to co masz usłyszeć.zaraz się zapytam:)Będę miał info napiszę Edytowane 27 Grudnia 2017 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Dzisiaj dostalem odpowiedz z Plata rezerwacje możliwe dopiero w lutym:-( Przed premierą . Tak wiec trzeba czekać !!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 ktoś coś usunął. Stella 18 będzie na 100% ale nie oficjalnie na stoisku shimano... Oby tylko nie schowali po złości... bo widzę że posty usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 ktoś coś usunął. Stella 18 będzie na 100% ale nie oficjalnie na stoisku shimano... Oby tylko nie schowali po złości... bo widzę że posty usunięte. Radziu...siejesz po prostu za dużo zamętu...co będzie to będzie niebawem każdy kogo stać i lubi drogie kręcioły będzie mógł kupić nowe zabawki więc nie baw się w jasnowidza bo nie masz żadnego wpływu na termin oficjalnego debiutu STELLI 2018. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Radziu...siejesz po prostu za dużo zamętu...co będzie to będzie niebawem każdy kogo stać i lubi drogie kręcioły będzie mógł kupić nowe zabawki więc nie baw się w jasnowidza bo nie masz żadnego wpływu na termin oficjalnego debiutu STELLI 2018.Wiem że nie mam wpływu na to.Będzie kiedy będzie... Mnie samemu się do tego nie spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) FlyFisherman przepraszam za wczorajsze wpisy i sceny ,za dużo było chivasa w szklance :/ Tak to jest jak się chce zabłysnąć jak nasza stella:D jeszcze raz sorki. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez woblery L.E. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Chłopaki nie róbcie oklasków proszę tak po prostu powinno być. Wzajemny szacunek a nie dogryzanie.To czysta głupota moja wczorajsza.Wróćmy do tematu 18' Ja jestem ciekaw jednego jak ona jest rozwiązana w środku. I czy czasem w rolce nie zastąpiono łożyska jakąś ceramiką albo czymś innym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 nie łudź się. na moje w środku będzie to samo. rolka też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ale jest jedno łożysko mniej to skąd ono wypadło? czyżby z wodzika worma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ale jest jedno łożysko mniej to skąd ono wypadło? czyżby z wodzika worma?Jak wypadło to najlepszy serwisant w Polsce na pewno dołoży Tak że nie masz powodu do zmartwień 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) O, szkoda???? A mogli pojsc jeszcze krok dalej. Z ruchomych miejsc da się jeszcze dolozyc 2 lozyska w zawiasy kabłąka. Widzialem kiedys takie rozwiązanie w tych chinczykach prawie jak stella. Nie wiem czyto tica taurus czy banax zeus. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez smokwelski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 O, szkoda A mogli pojsc jeszcze krok dalej. Z ruchomych miejsc da się jeszcze dolozyc 2 lozyska w zawiasy kabłąka. Widzialem kiedys takie rozwiązanie w tych chinczykach prawie jak stella. Nie wiem czyto tica taurus czy banax zeus.Sporo quantumow i kilka okum miało to rozwiązanie, bardzo fajne swoją drogą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 https://www.mefistofishing.pl/shimano-stella-c3000-new-2018-p-1911.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Mefi a 2500s nie będziesz mial w niższej cenie? A gdzie zwykła 2500? brak? Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Mefi a 2500s nie będziesz mial w niższej cenie? A gdzie zwykła 2500? brak? raczej będzie 2500S w cenie C3000, a 2500 chyba nie będzie w sprzedaży...mam na razie pewne niejasności co do oferty EU, chodzi o symbolikę i czekam na wyjaśnienia by wsio było prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Skąd Wy tak wszystko wiecie co będzie A co nie będzie jak jeszcze premiery kołowrotka nie bylo ? I pewnie szybciej jak w marcu nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Rozmiar 2500 ostatnio traci na popularności. Brak go w przypadku Vanquisha '16 W nowej Stelli również nie ma się co spodziewać. W tabelce z rozmiarami brak i raczej nie dopiszą. Generalnie tylko rynek europejski tęskni za klasycznym 2500. Na innych, szczególnie w jp został wyparty przez c3000, 2500S,3000HMG, C3000M Edytowane 30 Grudnia 2017 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 raczej będzie 2500S w cenie C3000, a 2500 chyba nie będzie w sprzedaży...mam na razie pewne niejasności co do oferty EU, chodzi o symbolikę i czekam na wyjaśnienia by wsio było prawidłowo A C2000S pojawił się w cenniku? Można liczyć na cenę w granicach C3000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Micro Module II - Silent Drive , a kołowrotek ma nie wydawać żadnych dodatkowych dźwięków w skrajnych pozycjach szpuli, nowy klip, uszczelnienia znane z TP XD i powłoka z Ataresa, Millenium, większe szpule wszyscy już zauważyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Jak wcześniej pisałem, mnie interesuje porównanie 3000MHG do 4000 ale dopóki nie pojawią się schematy dopóty jedna wielka niewiadoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi