godski Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Marzy mi się taka SW z przełożeniem PG i wadze poniżej 330 gramów. | 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Stella 2018 można było podkręcić już dawno bo na SFP. A na świecie na targach w Osace. Praca płynna, ale to nie to samo co modele z przed paru lat tak jak mówi @Bander, które były nie do zajechania. Aktualne modele shimano po roku zaczyna szumiec, a po 3 chodzi jak betoniarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Wszystkie nowe kołowrotki szumią od nowego, nie wiem skąd wieści, że po roku a co będzie za 3 lata tego nie wie nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Sąsiad Mietek ma betoniarkę na 15-stu łożyskach i mimo wieku chodzi jak ta lala. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Wszystkie nowe kołowrotki szumią od nowego, nie wiem skąd wieści, że po roku a co będzie za 3 lata tego nie wie nikt Swoją '14 mam już 3 lata i po wymianie rolki jest bardzo cicha. Jak jestem na rybach to przeszkadza mi co najwyżej szum komarów. Zimą jest jeszcze lepiej. Edytowane 8 Stycznia 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Stella 2018 można było podkręcić już dawno bo na SFP. A na świecie na targach w Osace. Praca płynna, ale to nie to samo co modele z przed paru lat tak jak mówi @Bander, które były nie do zajechania. Aktualne modele shimano po roku zaczyna szumiec, a po 3 chodzi jak betoniarka Dzieki.Do teraz tego nie wiedzialem...ale juz wiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Stella 2018 można było podkręcić już dawno bo na SFP. A na świecie na targach w Osace. Praca płynna, ale to nie to samo co modele z przed paru lat tak jak mówi @Bander, które były nie do zajechania. Aktualne modele shimano po roku zaczyna szumiec, a po 3 chodzi jak betoniarkaModel 2018 pokazali w Osace w lutym 2017 .....dobre :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Model 2018 pokazali w Osace w lutym 2017 .....dobre :-)no widzisz, dowiedziałeś się chociaż czegoś.jak jesteś mało inteligentny i niedoinformowany to się nie odzywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Model 2018 pokazali w Osace w lutym 2017 .....dobre :-)skoro jesteś taki znawca, to powiedz mi dlaczego na SFP które było pół roku temu, można było pokręcić nawet modelem Shimano twin power na 2018, a do tej pory jest o nim cicho ? chyba magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Stella 2018 można było podkręcić już dawno bo na SFP. A na świecie na targach w Osace. Praca płynna, ale to nie to samo co modele z przed paru lat tak jak mówi @Bander, które były nie do zajechania. Aktualne modele shimano po roku zaczyna szumiec, a po 3 chodzi jak betoniarka I o tej Stelli z 2018 tak cicho było od SFP?Nikt nic nie napisał z tych, którzy nią kręcili?! Koledzy, jak mogliście! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 I o tej Stelli z 2018 tak cicho było od SFP?Nikt nic nie napisał z tych, którzy nią kręcili?! Koledzy, jak mogliście! Stelli nikt nie oglądał nawet.Wszyscy się tłoczyli wokół Exista na 2020! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 skoro jesteś taki znawca, to powiedz mi dlaczego na SFP które było pół roku temu, można było pokręcić nawet modelem Shimano twin power na 2018, a do tej pory jest o nim cicho ? chyba magia. Lubisz magię ?To zobacz wątek na naszym forum o twin power xd 2017 a potem odnajdź w nim tego 2018, którego widziałeś. To dopiero magia,co ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 skoro jesteś taki znawca, to powiedz mi dlaczego na SFP które było pół roku temu, można było pokręcić nawet modelem Shimano twin power na 2018, a do tej pory jest o nim cicho ? chyba magia. Oświeć mnie.....w temacie Twinka 2018 ...inteligentny i doinformowany miszczu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Kurde Stella 18, Twin Power 18, chyba sobie do końca życia nie wybaczę że nimi nie pokręciłem, gdzie ja byłem jak one były. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Kurde Stella 18, Twin Power 18, chyba sobie do końca życia nie wybaczę że nimi nie pokręciłem, gdzie ja byłem jak one były.TrzA jeździć na SFP???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 TrzA jeździć na SFPByłem byłem nawet na chwile przysiadłem na stanowisku Shimano, w W-wie siedziałem na nim prawie całą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Byłem byłem nawet na chwile przysiadłem na stanowisku Shimano, w W-wie siedziałem na nim prawie całą noc.Dlatego ominęły Cię nowości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Byłem byłem nawet na chwile przysiadłem na stanowisku Shimano, w W-wie siedziałem na nim prawie całą noc.Kilka razy w Wa-wie po 2 noce siedziałem, to były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dlatego ominęły Cię nowości Pewnie masz rację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Pewnie masz rację.Albo nie to zioło piłeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) no widzisz, dowiedziałeś się chociaż czegoś.jak jesteś mało inteligentny i niedoinformowany to się nie odzywaj Nadal czekam na oświecenie :-)))) Edytowane 8 Stycznia 2018 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Albo nie to zioło piłeśNie wrzucaj wszystkich do jednego wora, kto jak kto ale ziół to używam tylko w lecznictwie. Edytowane 8 Stycznia 2018 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi