Jozi Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Szanująca się firma nie szemra bo wie też że Pan Redaktor dużo może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 W rzeczywistości, to Pan Redaktor, to sobie może dużo... myśleć na swój temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Może im czyru narobić jakby puścił w obieg foto pęcherzy z opisem w necie lub gazecie .Wtedy temat jest ciężki do odratowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Tylko, z drugiej strony... wiecie jak łatwo teraz skarży się o pomówienia w necie. A konsekwencją może być znalezienie się w KRK- do końca życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Tak jak napisał Kuba, miałem to samo z kijem na blanku IST 1004. Po dwóch m-cach łowienia cała szczytowa część kija wyglądała jakby pod lakierem miała drobny piasek...Kij woziłem bez pokrowca w bagażniku auta. Po powrocie do domu wędkę zabierałem do domu. Jak wiadomo w Ire nie ma zbyt dużych wahań temperatury , więc ewidentnie była to fabryczna wada blanku.Kija nie reklamowałem, ciągle łowię nim pollacki z klifów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi