janusz.walaszewski Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Janusz , piękna muszka. Ten marabut [struś] , to wdzięczny materiał , można uzyskać fajny efekt.Dzięki Piotr, w samozachwyt nie wpadam , to pierwsza taka mucha, którą ukręciłem. I już mam następne pomysły, dla przykładu; tą ze zdjęcia ukręcić na "shanku" i dać hak na lince i byłby prawie intruder. Marabuta można by trochę podeprzeć, ale generalnie myślę, że nie ma co za wiele kombinować bo można przedobrzyć, szczególnie z ilością materiału. Niewątpliwie jest to jakiś punkt wyjścia do kolejnych kombinacji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 janusz.walaszewski - marabutowy intruder jak najbardziej - mam kilka takich w pudełku. Z moich obserwacji wynika, że często ryby w holu lepiej siedzą na takim krótkim, niedużym haczyku, niż na streamerowej dwójce, z której sporo ryb spada. A nimfka z resztek - super. Zawsze lubię takie "coś z niczego", bo potrafią powstać ciekawe i skuteczne wzory. Bez nadmiaru kombinacji i doktoryzowania się nad materiałami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dryzd Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Cześć Wszystkim, Pierwsza zrobiona w pośpiechu i oczywiście czegoś brakuje, crystal flash gdzieś się zapodział Druga już poprawiona i wszystko jest. Może nie do końca według wzorca ale może i taka coś złowi 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Dryzd - pijawki piękne. Złowi i jedna i druga!Nie mam się do czego doczepić i nie będę szukał na siłę .Tak trzymaj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Halo, halo - podsyłać pijawki kto jeszcze nie wstawił! Nie lenić się! Wiązać! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Mirku, a gdzie muchy Remka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Mirku, a gdzie muchy Remka? Będą w środę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Chyba w popielcową 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Pytanie w którą popielcową? W tym roku? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Pytanie w którą popielcową? W tym roku? Nie żartujcie sobie ... na razie nie mam czasu - robię tylko rzeczy niezbędne ... przyjdzie czas, że zacznę robić rzeczy te z listy "dla przyjemności". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi