Skocz do zawartości

Tuning oraz trwałość i awaryjność Stelli + tym podobne - wydzielone z wątku 'Shimano Stella 2018'

przemow

Rekomendowane odpowiedzi

Przez las to chyba tylko czołgiem da się przejechać?

No to z innej beczki.

Każdą panią domu nobilituje gdy w kuchni stoi Thermomix.

Sprzęt swego rodzaju ekskluzywny i faktycznie przydatny.Znam, więc wiem o czym piszę.I drogi - jak na standardy kuchenne. I jeszcze dodam, że ot tak w sklepie nie można kupić.

I... ma dożywotnią gwarancję. I... córka użytkuje już chyba 8 rok - faktycznie bezawaryjny. I - to jest kilka kilogramów stali nierdzewnej, grzałek, silników, elektroniki - czyli konstrukcja znacznie bardziej skomplikowana niż kołowrotek. Baaa... poddana rygorom wyrobów do kontaktu z żywnością.

I kosztuje niewiele więcej niż omawiany tutaj kołowrotek.

Jakieś wnioski się nasuwają????

Pozdrawiam:)

Jakby umiały gotować to wystarczyłby niedoceniany,mały szybkowar,na dowolnym źródle ciepła.

Stellki ok tylko nowsze coraz wrażliwsze...jak to stwierdził gburowaty sprzedawca kołowrotek jest na dwa lata ,a potem na złom?!

Edytowane przez darek1

Warto byłoby się dowiedzieć czym jest ten Thermomix...

To dwie Stelle kosztuje.

Pobawie się w @eRKa....

Po co mi to skoro Mastercook'a z tymi samymi funkcjami kupię za pół ceny...

Po huk mi prezentacja w domu?

Szkoda że nie wymagają żebym pod krawatem na prezentację czekał....

Ah jakie to all inclusive bo nie kupię tego w sklepie i w necie....ah...ohhhhh...

Podjeżdża mi to wycieczką za 7zł do Częstochowy ( z obiadem za free) i prezentacją Termomixa.... :-)))))

Edytowane przez przemo_w
  • Like 1

Dokładnie tak.Zbędne graty tuszują brak umiejętności.

Matki i żony błędnie wybierając prowokują problemy niedożywienia...decydują o wyglądzie i zapachu mężczyzn,a potem narzekają na zniewieściałych lub oderwanych od rzeczywistości zainteresowanych własną płcią.

"Ale ja nie o tym chciałem...(prof.W.Zin'Piórkiem i węglem')"

No widzę,że braki argumentów Koledzy próbują zatuszować wodolejstwem.

Przyrównałem dwa produkty...a co widzę? Że niby moja żona gotować nie umie ...normalnie dowcip roku jak dla mnie...

Wyluzujcie - znam znacznie gorsze sposoby(mniej racjonalne) na wydawanie kasy, niż kupowanie kołowrotków ...