Skocz do zawartości

Multik DC - który multiplikator polecacie?

AAS

Rekomendowane odpowiedzi

A i tematy odpowiednie są do zadawania takich pytań ...

Wpisywałem DC w wyszukiwarkę i niestety wynik wyszukiwania to 0... Jeśli jest podobny temat to wrzuć jakiś link, proszę. Jeśli nie ma to uważam, że multiplikatorów z tym systemem i ich różnych wersji jest na tyle dużo, że można poświecić im osobny temat.

Nie miałem z nimi nigdy doczynienia ale zastanawiam się nad nowym scorpionem DC i chętnie poczytam opinii osób, które używały i używają tych shimaniakow.

... a zwróciliście uwagę Szanowni, że założyciel wątku nie uczestniczy w dyskusji?! :P  :D

To powszechne i normalne. Więc jak macie czas to mieszajcie dalej...

Ostatnio miałem na priv pytania od "początkująco/poszukujących", którzy nie czynią nawet podstawowych wysiłków poszukiwawczych w temacie, który podobno ich interesuje. A mają to choć by na tym forum. Łatwiej "na leniuszka" oczekiwać ąż ktoś zrobi mi dobrze. Zaczyna mi się odechciewać !!! :(  ...odechciewa się tracić czas na odpowiadanie :(  :angry:

• Like 5

Bo na rybach byłem :) chce kupić jeden multik z DC głównie Wisła pod jiga i woby łowie raczej na lekko 5-15g I naprawdę mam dylemat Scorpion i exsense są trochę ciężkie a ja lubię lekko co sądzicie o antaresie? Czy od nas może ktoś go używa i może napisać kilka słów o wrażeniach ? PS mam trochę multikow ale żadnego z DC dlatego pytam

Edytowane przez AAS

Musi być koniecznie niski profil generalnie najlepiej łowi mi się aldkiem bfs choć wkurza mnie malo pojemna szpula dlatego myślałem o mgxtreme ale pomyślałem jednak może warto zaszaleć i kupić coś z DC

No właśnie ten scorpion to nie dość ze nie z Japan to jeszcze ciężki

Edytowane przez AAS

Wszystkie dc swoje ważą....

Conquest w rozmiarze 50 leży w dłoni naprawdę dobrze.

.... Jeżeli chodzi o mnie to Scorpion dc w ogule do mnie nie przemawia.

Uważam ze właśnie cc51dc to jest mlynek który najlepiej poradzi sobie z "lekkimi" przynetami z całej rodziny dc chociaz na YT jest sporo filmów z nowym Antkiem i excense na których widać ze lekkie przynęty tez latają..... Aczkolwiek podejzewam ze to nie jest ich żywioł.

Skoro męczące jest dla Ciebie łowienie młynkiem 190gr gdzie najlżejszy dc tyle wazy to może warto pomysleć nad czymś innym?

Np. Nowe revo jdm waza około 140gr

Mowię całkiem serio.

Edytowane przez hose4ras