AAS Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ktory polecacie bo juz sie ich troche narobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Określ najpierw do jakiego łowienia ma być ten multik, żeby Ci coś doradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 A i tematy odpowiednie są do zadawania takich pytań ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 A i tematy odpowiednie są do zadawania takich pytań ...Wpisywałem DC w wyszukiwarkę i niestety wynik wyszukiwania to 0... Jeśli jest podobny temat to wrzuć jakiś link, proszę. Jeśli nie ma to uważam, że multiplikatorów z tym systemem i ich różnych wersji jest na tyle dużo, że można poświecić im osobny temat. Nie miałem z nimi nigdy doczynienia ale zastanawiam się nad nowym scorpionem DC i chętnie poczytam opinii osób, które używały i używają tych shimaniakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Na temat Scorpiona trzy słowa:http://jerkbait.pl/topic/94343-shimano-scorpion-dc7-obs%C5%82uga/ Edytowane 26 Grudnia 2017 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ta wyszukiwarka to jedna wielka porażka...Mialem na myśli nowego scorpiona dc ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 ... a zwróciliście uwagę Szanowni, że założyciel wątku nie uczestniczy w dyskusji?! To powszechne i normalne. Więc jak macie czas to mieszajcie dalej...Ostatnio miałem na priv pytania od "początkująco/poszukujących", którzy nie czynią nawet podstawowych wysiłków poszukiwawczych w temacie, który podobno ich interesuje. A mają to choć by na tym forum. Łatwiej "na leniuszka" oczekiwać ąż ktoś zrobi mi dobrze. Zaczyna mi się odechciewać !!! ...odechciewa się tracić czas na odpowiadanie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Masz Robercie rację niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Bo na rybach byłem chce kupić jeden multik z DC głównie Wisła pod jiga i woby łowie raczej na lekko 5-15g I naprawdę mam dylemat Scorpion i exsense są trochę ciężkie a ja lubię lekko co sądzicie o antaresie? Czy od nas może ktoś go używa i może napisać kilka słów o wrażeniach ? PS mam trochę multikow ale żadnego z DC dlatego pytam Edytowane 26 Grudnia 2017 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 A może cc51dc?Scorpion dc to jedyny dc nie robiony w dżapan (dla mnie ma to znaczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Musi być koniecznie niski profil generalnie najlepiej łowi mi się aldkiem bfs choć wkurza mnie malo pojemna szpula dlatego myślałem o mgxtreme ale pomyślałem jednak może warto zaszaleć i kupić coś z DC No właśnie ten scorpion to nie dość ze nie z Japan to jeszcze ciężki Edytowane 26 Grudnia 2017 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Przecież jest najlżejszy z wymienionej przez Ciebie trójki ????Scorpion 215gExsence 225gAntares 220g Edytowane 26 Grudnia 2017 przez erqgth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) No co Ty scorpion 215g a antares 200g najlżejszy jest matanium 190 ale jakiś taki za bardzo błyszczący Edytowane 26 Grudnia 2017 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wszystkie dc swoje ważą....Conquest w rozmiarze 50 leży w dłoni naprawdę dobrze..... Jeżeli chodzi o mnie to Scorpion dc w ogule do mnie nie przemawia. Uważam ze właśnie cc51dc to jest mlynek który najlepiej poradzi sobie z "lekkimi" przynetami z całej rodziny dc chociaz na YT jest sporo filmów z nowym Antkiem i excense na których widać ze lekkie przynęty tez latają..... Aczkolwiek podejzewam ze to nie jest ich żywioł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 http://japantackle.com/shimano-16antares-dc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Metanium za bardzo błyszcz? To co dopiero antares... Edytowane 26 Grudnia 2017 przez hose4ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) A to dziwne mój JDM podaje mi inne dane odnośnie ataresa bo 200g no niestety tez błyszczy... Edytowane 26 Grudnia 2017 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Tej cc dc to niestety nie widziałem ale generalnie preferuje niski profil nie bardzo sobie wyobrażam sparowanie cc z kijem 1/2 oz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ja mam cc z kijem 6lb do 5gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ta wyszukiwarka to jedna wielka porażka...Mialem na myśli nowego scorpiona dc .Skorzystaj z googla z dopiskiem jerkabait i enter ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Conquest w rozmiarze 50 jest naprawdę karłowaty. Idzie sie zakochać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Ja się już mecze łowiąc kijem 6’8 ze steezem a chociaż wazy tylko 190g naprawdę nie wyobrażam sobie cc musiałbym tym połowic przed zakupem żeby się przekonać Edytowane 26 Grudnia 2017 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Naprawdę meczy Cie łowienie steezem? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Jak mam rzucić 5g przy wietrze w twarz kijem 6’8 to tak ???? jakoś najlepiej mi leżą małe mlynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Skoro męczące jest dla Ciebie łowienie młynkiem 190gr gdzie najlżejszy dc tyle wazy to może warto pomysleć nad czymś innym?Np. Nowe revo jdm waza około 140grMowię całkiem serio. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez hose4ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi