gaweł Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 I tak musze kupić jakiś multik i chcę spróbować z DC więc masz trochę racji że się nie zastanawiałem czy mi to potrzebne czy nie i w zasadzie nie zamierzam. Na plus DC: że może będzie mniej trzeba się się skupiać na obsłudze a nie łowieniu, dźwięk mi się nawet podoba (ale nie łowiłem więc do końca nie wiem), rzuty przyzwoite przy zmiennych warunkachNa minus DC: spora waga tych młynków Który z niskoprofilowych wybrać ? 2017 scorpiona dc - odpuszczam bo zależy mi na odległości2016 antares dc2015 metanium dc2017 exsence dcKup sobie Antaresa DC i Metanium DCBędziesz miał na twardo i na miękko /kolor można zmienić,są tutaj koledzy co malują multiki /Ja tak miałem/do tego jeszcze był Scorpion Dc/a muzyka była bezcenna /na trzy fajerki /Zostałem przy Calaisie/Antaresie/ a i tak jeszcze CC DC 101 sobie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 No jestem ciekawy czy jest ktoś na forum kto mial do czynienia ze wszystkimi trzema modelami.Ja bym wybrał metanium. Mam metanium 13 i bardzo dobrze mi sie nim łowi ale czy metanium dc da sobie rade z 5 gr??? Nie wiem, moje metanium zaczyna fajnie hasać od 10gr na oryginalnej szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 A jak juz jestesmy przy malowaniu to kto i jak maluje. Ostatnio wisiał na giełdzie aldebaran fajnie pomalowany. Czy jest to malowanie hydrograficzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Właśnie dostałem odpowiedź z jdm może komuś się przyda If you want a long cast for Baits 16 antares DC, I think it is the best. 17 scorpion DC & 15 matenium DC I think that cast distance does not change so much. If you choose a compact body 17 scorpion DC. 16 antares DC is big and heavy. The 2018 model ANTARES DC MD was announced. Right handle ... released in March Left handle ... released in May Edytowane 27 Grudnia 2017 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 ... no to jaka decyzja ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Mam Scorpiona DC 7 w stanie jak nowy waży zaledwie 205 gr a można puszczać przynęty od 7 gr, wyniki w odległości może nie aż tak dalekie ale zadawalaja, zrobiony w Japan i tani Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) ... Edytowane 27 Grudnia 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 A jak juz jestesmy przy malowaniu to kto i jak maluje. Ostatnio wisiał na giełdzie aldebaran fajnie pomalowany. Czy jest to malowanie hydrograficzne? W ramach eksperymentu po nowym roku jedna z moich zabawek jedzie do anodowania ????. Jak wyjdzie to pokaże na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Paweł poswiecasz jednego z kolekcji morumow????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Paweł poswiecasz jednego z kolekcji morumow? Nic nie poświęcam ,przeprowadzam renowację i lekki tuning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Antares i Exsence ostatnie wypusty są bardzo dobre, nie zauważyłem ograniczeń rzutowych. Trzeba wiedzieć, że te modele nie są malutkie ale takie mają być mi się podobają bardzo i są uniwersalne zwłaszcza AntaresDC16 - dla mnie rewelacja. Sporo mniejszy gabarytowo jest Metanium DC i wagowo. Teraz jest tez nowy Scorpion DC 17.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Antares i Exsence ostatnie wypusty są bardzo dobre, nie zauważyłem ograniczeń rzutowych. Trzeba wiedzieć, że te modele nie są malutkie ale takie mają być mi się podobają bardzo i są uniwersalne zwłaszcza AntaresDC16 - dla mnie rewelacja. Sporo mniejszy gabarytowo jest Metanium DC i wagowo. Teraz jest tez nowy Scorpion DC 17..Pilot twierdzisz ze antares poda komfortowo 5gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Jak każdy Antares - kwestia dobrania kija i linki. Te konstrukcie nie pasują do tak delikatnych zestawów ale można - kto co lubi.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ale chyba z nowego excense dc lżejsze wabie powinny lepiej latać, szpula jest znacznie węższa? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja postawie na antaresa ze względu na odległość na tym mi najbardziej zależy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ktoś próbuje, już wrzucałem filmik ale:https://www.youtube.com/watch?v=OiX01q5dSHI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) možno i pol czasa trzymac wędke po wpadnęciu przynęty dla efektu... :-D Edytowane 5 Stycznia 2018 przez piatras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 No bez jaj Calcutta Conquest 101 DC bez problemu ogarnie te 5 gramów .A co dopiero Antares Pilot twierdzisz ze antares poda komfortowo 5gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Czy ktoś z Was miał styczność SLX DC w rozmiarze 70 ? Czy są może osoby, które mogą porównać parametry rzutowe Scorpion DC 2017 z Calcutta Conquest DC 101? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi