maciek17_mi Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam.Moze sie ktos orientuje co to za woblerek?Mysle ze to stary wobek Salmo ale nie jestem pewien.Woblerek ma 3cm tonacy oraz metalowy ster ktory tez pelni funkcje stelarza.Pozdr Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ma coś napisane na sterze ?Gdzie i kiedy kupiony Z tego co się orientuję to Salmo takich nie produkowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Salmo - nie ... choć ręki nie dam sobie odciąć - na 99.9%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 po mojemu to jest TEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Na sterze nie ma zadnego napisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dawno ju?ź ich nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To juz wszystko jasne chociaz ta firma nic mi nie mowi:)Dobrze ze chociaz klonkom smakuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Miałem ich kilka choć u mnie się nie sprawdziły i z tego co pamiętam poszły na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A kiedy je mniej wiecej produkowano?Ta firma ''Tex'' to Polska czy zagraniczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A kiedy je mniej wiecej produkowano?Ta firma ''Tex'' to Polska czy zagraniczna?Jak najbardziej polska, chyba z Łodzi... a w zasadzie była z Łodzi. Konstrukcję, z tego co pamiętam, opatentowali- przynajmniej tak donosiła prasa wędkarska. Zmyślna przynęta, w kt?łrej mo?źna modelować ster i w szynę pod wobkiem dokładac obcią?źenie bez niszczenia korpusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Moim zdaniem z Puław. Pogooglowałem i P.P.Tex, 24-110 Puławy, ul. Mościckiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Pod koniec lat 90-tych były jeszcze osiągalne w niekt?łrych sklepach wędkarskich.Swego czasu nim pokazały się balskorki na dobre, był to m?łj nr.1 na słupskie trotki bardzo im smakowały tylko miały jedną wadę, po holu rybki zostawał sam stela?ź ale i na to był spos?łb nosiło się ich z p?łł plecaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Moim zdaniem z Puław. Pogooglowałem i P.P.Tex, 24-110 Puławy, ul. Mościckiego 1Mo?źe być, ?źe z Puław, o firmie czytałem w latach 90-tych, więc przez tyle lat mogło ulecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Wynika z tego ze ten wobek juz pare latek ma wiec moze przestane nim rzucac do wody .A tak powaznie ten wobek zlowil juz pare kleni moze nie giganty no ale byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dawno ju?ź ich nie robiąA ja jeszcze gdziesik mam ze 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A mozna jakies fotki tych woblerkow? Z checia bym zobaczyl inne wobki tej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A mozna jakies fotki tych woblerkow? Z checia bym zobaczyl inne wobki tej marki Wołasz sprawdzam i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 waldek te 2 ostatnie to MRM ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ten 1-szy to na bank TEX i nawet uchowal mi sie jeszcze jeden Dobra sprawa byla ze strem kt?łrego mozna bylo regulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 dzieki za fotki ten z pierwszej fotki na dole to taki sam co ja mam tylko inne malowanie ,a myslalem ze ja mam tylko takiego wobka . A z tym obciazeniem wkladanym w stelarz bede musial sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 waldek te 2 ostatnie to MRM ??Tak i mnie się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia85 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 U mnie kiedyś tych wobk?łw była masa teraz jakoś ich nie widzę , ale zgadza się Puławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 JAK BY KOGOŚ INTERESOWAŁY TO MOGĘ PARĘ TEX-ÓW SPRZEDAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi