jbk Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Myślę że wiosną jak już zacznie się sezon to wypróbuje więcej technik i spróbuje je przybliżyć forumowiczom. Może to się przydać przy podróżach po świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Jak byłem w Rzymie to nie mogłem się zdecydować co mam wziąć z Molixa tyle tego mają ponad godzinę po sklepie w tą i z powrotem latałem i nie mogłem się napatrzeć-masakra.Kupiłem kilka wobków i tą cykadę ze zdjęcia wczęsniej wstawionego.Akcja cykady rękę chce urwać podczas prowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Chyba to najlepsze miejsce do wstawienia tego linku: http://www.bassresource.com/bass_fishing_123/fenwick-awards- 22812.htmlCiekawa strona, szczególnie dla kolegów operujących językiem angielskim. Duża baza wiedzy o łowieniu bassów, ale też linki do ciekawych stron, filmy video itp. Jeżeli się powtarzam, to wybaczcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Powiedzcie przy okazji gdzie jest najbliżej z Polski do bassowego łowiska. Duze ( i duzo ) basy w Hiszpanii. Zeby nie byc goloslownym, tutaj kilka fotek - przewin sobie relacje http://www.salmo-adventures.com/salmo-adventures-club/wypraw y/Hiszpania%202011 Jesien i zima to kiepski moment na te ryby - lubia ciepla wode. Jedziemy z koncem czerwca ponownie, zobaczyc co tam sie dzieje w srodku lata. Miejscowi przewodnicy twierdza, ze zlowienie latem 40-50 ryb w ciagu dnia jest norma...Mam zamiar to zweryfikowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi