Noszę się z zamiarem zakupu łódki 3,6 do 3,8m (max 4m). Chciałbym aby była szeroka, stabilna i co najważniejsze, żeby pływała w ślizgu z dwoma osobami na pokładzie na 10 konnym silniku. Fajnie byłoby żeby jej zakup + przyczepka nie zrujnował mojego budżetu domowego Jeżeli ktos używa takową łodeczkę, to prosze o parametry, nazwę a najlepiej namiary na procucenta.
Opinie i sugestie użytkowników są dla mnie bardziej miarodajne niż to co piszą o swoich wyrobach ich producenci
Pytanie
tasiek321
Witam!
Noszę się z zamiarem zakupu łódki 3,6 do 3,8m (max 4m). Chciałbym aby była szeroka, stabilna i co najważniejsze, żeby pływała w ślizgu z dwoma osobami na pokładzie na 10 konnym silniku. Fajnie byłoby żeby jej zakup + przyczepka nie zrujnował mojego budżetu domowego
Jeżeli ktos używa takową łodeczkę, to prosze o parametry, nazwę a najlepiej namiary na procucenta.
Opinie i sugestie użytkowników są dla mnie bardziej miarodajne niż to co piszą o swoich wyrobach ich producenci
Z góry dzięki za wszystkie sugestie.
pozdrawiam tasiek321
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi