Jeziorm 1 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Witam. Koledzy potrzebuje porady co do wyboru myjki.Przeznaczenie - mycie dachu i kostki brukowej,ewentualnie kamien/elewacja.Z racji wspolpracy ze stihlem spogladam w kierunku najwyzszego modelu od nich RE 462 plus ale podejrzewam ze moze byc za slaby do takiego przeznaczenia. Jesli ktos jest w stanie podpowiedziec cokolwiek to bardzo proszę o kontakt tutaj lub na priv.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Polecam myjkę Karcher K7 Full Control Plus Dom. Mam od kilku miesięcy,zdała egzamin przy myciu elewacji i kostki polbruk. Możliwość podłączenia ciepłej wody na duży plus. Jest w zestawie specjalna lanca do mycia kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Stilha nie polecam... To nie ich branża .Zmieniłem na kerchera i mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Dzięki koledzy. Nie dodalem ze chodzi o przemyslowe iloaci kostki jak i pozostalych tematow. Nie chodzi o uzytkowanie w swoim domu???? Moc powyzej 200 barów minimum. Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Jeziorm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Polecam myjkę Karcher K7 Full Control Plus Dom. Mam od kilku miesięcy,zdała egzamin przy myciu elewacji i kostki polbruk. Możliwość podłączenia ciepłej wody na duży plus. Jest w zestawie specjalna lanca do mycia kostki. Mam identyczny model. Myjka jak najbardziej odpowiednia do domowego użytku. Jak narazie działą bez jęknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Polecam do przemyslowych ilości KRANZLE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Albo Karcher, tylko że model do zastosowań przemysłowych. Seria HDS ogarnie każde twoje zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Tak jak napisał kolega wyżej Kranzl lub jeszcze lepiej Erhle ,używałem gorąco wodnej zawodowo,maszyna nie do zabicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dzięki za konkrety !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wybierając takie urządzenie nie należy kierować się tylko maksymalnym ciśnieniem pracy, dużo ważniejszym parametrem jest wydajność wodna pompy. Przy dużym ciśnieniu ale małej wydajności wodnej urządzenie jest skuteczne tylko z bardzo małej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 A powiedz mi maniolo jakie parametry ma mirc DOBRA pompa.Jaka wydajnosc to ta ktora da radę przy takiej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Nie czuję się ekspertem w tych sprawach a jedynie przerobiłem kilka myjek ciśnieniowych u siebie w firmie. Myślę, że 800l/h przy 180 bar będzie umożliwiało sprawną pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Do zastosowań profesjonalnych raczej szukał bym czegoś z oferty nilfisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) https://www.inbao.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_id=1205701&b_kid=770705&gclid=CjwKCAiA7JfSBRBrEiwA1DWSG85XbXh8IH4rgAe7UOkx2tEreCqjuIal-oek-3tAROPcGhdD-pq67RoCUbQQAvD_BwE Kolega taką kupił do mycia dachów zarobkowo. Napędzana silnikiem spalinowym aby się uniezależnić od kabli.I sam zasysa wodę z jakiegoś zbiornika jeśli nie ma dostępu do kranuCisnienie robocze 260 barówDo 1200 litrów na godzine Edytowane 1 Stycznia 2018 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi