Skocz do zawartości

No Kill -Zniżki przy opłacie

bar888

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,

Wydaje  mi się  że  dla  wędkarzy  wypuszczających  ryby  opłaty  powinny  być  do  100 % wyższe .

Zasugeruję to  tym  że  grono  takich  wędkarzy  jest  bardzie  etyczne i  powinno  to nieść  za sobą konsekwencję  wyższych  opłat .Takie  są  realia .

Pozdrawiam .

• Like 2

Chyba, przepraszam, odwrotnie :)

Poczytaj sobie o tagowaniu ryb łososiowatych, przeznaczonych do zabrania, na renomowanych łowiskach. Jak nie bierzesz ryb to opłaty powinny być do 100% niższe ;)

Jak chcesz wziąć np. 3 ryby, kupujesz sobie 3 tagi po 15EUR, chcesz 6 ryb, kupujesz sobie 3 tagi po 15EUR i kolejne 3 np. po 20EUR, itd....

• Like 2

Witam ,

Wydaje mi się że dla wędkarzy wypuszczających ryby opłaty powinny być do 100 % wyższe .

Zasugeruję to tym że grono takich wędkarzy jest bardzie etyczne i powinno to nieść za sobą konsekwencję wyższych opłat .Takie są realia .

Pozdrawiam .

e286576f338c08165e67089033be079e.jpg

• Like 3

Intencje  moje  były  że   za  większą   stawkę  zostali  by opłaceni mięsiarze , ludzie nastawieni na korzyść  związek  pzw kupiłby takim miksery , sokowirówki , zamrażalki , słoiki , bilety na ksw ,

Myślałem że  szybciej  to zniknie  .ale jak to w życiu bywa nic nie jest  pewne jedno że nic .

Bob1  i Krzychu tak  porostu mnie to wszystko śmieszy  ta  cała  nasza  kultura  żal  tego , a mogłoby  by  być  ok  .

Niczego nie brakuje tak naprawdę .

Wybacz, ale złożoność Twojej (bar888) kombinacji myślowej jest dla mnie nie do ogarnięcia ... tym bardziej, że "szykuję" się mentalnie na nasze dzisiejsze spotkanie forumowe. A tam dopiero będzie się działo i na pewno nie będzie to no kill! :D

Edytowane przez BOB1

Witam ,

Wydaje  mi się  że  dla  wędkarzy  wypuszczających  ryby  opłaty  powinny  być  do  100 % wyższe .

Zasugeruję to  tym  że  grono  takich  wędkarzy  jest  bardzie  etyczne i  powinno  to nieść  za sobą konsekwencję  wyższych  opłat .Takie  są  realia .

Pozdrawiam .

Widzę, że została Ci jeszcze wódka po świętach.

• Like 2

... tym bardziej, że "szykuję" się mentalnie na nasze dzisiejsze spotkanie forumowe. A tam dopiero będzie się działo i na pewno nie będzie to no kill! :D

Nie brać jeńców! dobijać rannych! Niech pole bitwy zaściele się ciałami bohaterskich synów Naszego Forum !!!!

• Like 1

Chciałem pozdrowić. Również Hilary trump oraz Donalda Cliont którzy znalezli sie w dniu 09/11 w nie odpowiednim momencie

Temu panu już nie polewamy. Pomylił fora ;) 

Przy okazji szampańskiej zabawy - proszę o wstrzemięźliwość w pisaniu postów, bo po wytrzeźwieniu może być trochę wstyd :) 

Edytowane przez woblery z Bielska