bar888 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Witam , Wydaje mi się że dla wędkarzy wypuszczających ryby opłaty powinny być do 100 % wyższe .Zasugeruję to tym że grono takich wędkarzy jest bardzie etyczne i powinno to nieść za sobą konsekwencję wyższych opłat .Takie są realia . Pozdrawiam . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) No, no ...mocne i przewrotne otwarcie "licytacji" Edytowane 29 Grudnia 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Chyba, przepraszam, odwrotnie Poczytaj sobie o tagowaniu ryb łososiowatych, przeznaczonych do zabrania, na renomowanych łowiskach. Jak nie bierzesz ryb to opłaty powinny być do 100% niższe Jak chcesz wziąć np. 3 ryby, kupujesz sobie 3 tagi po 15EUR, chcesz 6 ryb, kupujesz sobie 3 tagi po 15EUR i kolejne 3 np. po 20EUR, itd.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Witam , Wydaje mi się że dla wędkarzy wypuszczających ryby opłaty powinny być do 100 % wyższe .Zasugeruję to tym że grono takich wędkarzy jest bardzie etyczne i powinno to nieść za sobą konsekwencję wyższych opłat .Takie są realia . Pozdrawiam . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar888 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Intencje moje były że za większą stawkę zostali by opłaceni mięsiarze , ludzie nastawieni na korzyść związek pzw kupiłby takim miksery , sokowirówki , zamrażalki , słoiki , bilety na ksw ,Myślałem że szybciej to zniknie .ale jak to w życiu bywa nic nie jest pewne jedno że nic .Bob1 i Krzychu tak porostu mnie to wszystko śmieszy ta cała nasza kultura żal tego , a mogłoby by być ok .Niczego nie brakuje tak naprawdę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Pokłady ironii wskazują na przedwczesne rozpoczęcie zabawy sylwestrowej 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Wybacz, ale złożoność Twojej (bar888) kombinacji myślowej jest dla mnie nie do ogarnięcia ... tym bardziej, że "szykuję" się mentalnie na nasze dzisiejsze spotkanie forumowe. A tam dopiero będzie się działo i na pewno nie będzie to no kill! Edytowane 29 Grudnia 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Witam , Wydaje mi się że dla wędkarzy wypuszczających ryby opłaty powinny być do 100 % wyższe .Zasugeruję to tym że grono takich wędkarzy jest bardzie etyczne i powinno to nieść za sobą konsekwencję wyższych opłat .Takie są realia . Pozdrawiam .Widzę, że została Ci jeszcze wódka po świętach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 ... tym bardziej, że "szykuję" się mentalnie na nasze dzisiejsze spotkanie forumowe. A tam dopiero będzie się działo i na pewno nie będzie to no kill! Nie brać jeńców! dobijać rannych! Niech pole bitwy zaściele się ciałami bohaterskich synów Naszego Forum !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar888 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 nie pije wódki jak jest okazja tylko jka mam chęć, a propos nie obchodzę świąt, pozdrowienia dla Tego forum . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar888 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Deszcz pada na krzaki cierniste tak damo jak na kwiaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dobrze, że kwiaty potrafią na betonie urosnąć.To Forum i Ciebie szczerze pozdrawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 To chyba jednak cięższe substancje... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 nie pije wódki jak jest okazja tylko jka mam chęć, a propos nie obchodzę świąt, pozdrowienia dla Tego forum .Jesteś Mikołajem? Bo mam kilka reklamacji z ostatnich 10-ciu lat... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar888 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Serdeczne pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Odstaw już te herbatki ziołowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Serdeczne pozdroBartek w formie Ja tam pojąłem aluzje ale dlatego że Cię znam. Mogę ponieść wyższą opłatę za No Kill ale pod warunkiem zniesienia niższej z zabieraniem, wtedy gotów jestem ponieść koszt utraty członków przez PZW. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar888 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Pozdro Piotrek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar888 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Chciałem pozdrowić. Również Hilary trump oraz Donalda Cliont którzy znalezli sie w dniu 09/11 w nie odpowiednim momencie Temu panu już nie polewamy. Pomylił fora Przy okazji szampańskiej zabawy - proszę o wstrzemięźliwość w pisaniu postów, bo po wytrzeźwieniu może być trochę wstyd Edytowane 31 Grudnia 2017 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi