gawron Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam ! Korzystając z przerwy w sezonie zamierzam uzupełnić sw?łj arsenał.I tak na : jazio-klenie wytypowałem kijek World Champion IRI Lucky 305 3-10g. sandaczowy wiślany opad kij World Champion Zander 285 H 10-35g. sumowy kij to ... właśnie jaki polecacie sumowy kij taki do 300 zł stosowany będzie do wobler?łw typu Lake Dorado 7cm Rapala DT Crankinrapy Stormy wiggile wart itp.oraz gumy na 30g gł?łwkach czekam na podpowiedzi i rady czy wybrane przeze mnie kije są dobre na wiślane spinningowanie oraz typy na sumowy kij kt?łry mnie sprawdzi się w znacznym stopniu. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 z zasady kij pod gume nie nadaje sie do prowadzenia woblerow a glebokoschodzacych crankbaitow to juz wcale ... sum 'wte czy wewte'tak to wyglada moim skromnym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Pitt a więc w stronę wobler?łw idę ...jaką wędę polecasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 moderate albo moderate-fast a to w zaleznosci od blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wybacz ale nic mi to nie m?łwi nie jestem specem od sprzętu tak?źe dla mnie podanie całej nazwy wędziska jest raczej wskaz?łwką :)m?łgłbyś polecić coś godnego uwadze do ceny 300 PLN ? ewentualna rezerwa 100 PLN by się znalazła Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) . Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 tench77 A łowiłeś takowym ? jakieś bli?źsze wymiary mo?źesz podać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Kolega takiego katował na Ebro na rzece bez zająknięcia z tym, ?źe u?źywał go do łowienia na gumy. Miałem w ręce, ale wra?źenia laika mogą być przesadne. Po prostu potę?źny kij, a dopalacz 30cm sprawia, ?źe jest uniwersalnym kijem http://fish.shimano-eu.com/publish/content/global_fish/en/nl /index/Products_2011/rods_and_poles/spinning/silurus/beastma ster_ax_multi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 nie wiem czy macałeś przyszłą sandacz?łwkę[zander 2.85] bo według mnie to nie typowy kij choć na sandała jak najbardziej.jest to bardzo mocny sztywny kijek choć ma trochę wklejkę za delikatną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 nie nie miałem tej wędki w ręku. dobrze rozumiem ? Odradzasz ją na Wiślane łowy ? Sugerowałem się opiniami na r?ł?źnych forach i spostrze?źeniami innych i była chwalona. Masz mo?źe inne rozwiązanie w podobnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) . Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 napewno nie odradzam tym bardziej ?źe nie znam wisły.mam ten kijek i uwa?źam ?źe przy gł?łwce 20-25g w nurcie wklejka trochę mocno się gnie poza tym kij jest jak wspomniałem bardzo szybki i cięty[według mnie trochę za delikatna wklejka do tak mocnego blanku].najlepiej łowi mi się sandały td 230cm 14-35g lecz z ł?łdki,no i to nie jest wklejanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi