Skocz do zawartości

Wędziska

gawron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Korzystając z przerwy w sezonie zamierzam uzupełnić sw?łj arsenał.

I tak na :

jazio-klenie wytypowałem kijek World Champion IRI Lucky 305 3-10g.

sandaczowy wiślany opad kij World Champion Zander 285 H 10-35g.

sumowy kij to ... właśnie jaki polecacie sumowy kij taki do 300 zł stosowany będzie do wobler?łw typu Lake Dorado 7cm Rapala DT Crankinrapy Stormy wiggile wart itp.oraz gumy na 30g gł?łwkach

czekam na podpowiedzi i rady czy wybrane przeze mnie kije są dobre na wiślane spinningowanie oraz typy na sumowy kij kt?łry mnie sprawdzi się w znacznym stopniu.

Pozdrawiam !

Wybacz ale nic mi to nie m?łwi :mellow: nie jestem specem od sprzętu tak?źe dla mnie podanie całej nazwy wędziska jest raczej wskaz?łwką :)m?łgłbyś polecić coś godnego uwadze do ceny 300 PLN ? ewentualna rezerwa 100 PLN by się znalazła :D

Pozdrawiam !

Kolega takiego katował na Ebro na rzece bez zająknięcia z tym, ?źe u?źywał go do łowienia na gumy. Miałem w ręce, ale wra?źenia laika mogą być przesadne. Po prostu potę?źny kij, a dopalacz 30cm sprawia, ?źe jest uniwersalnym kijem

http://fish.shimano-eu.com/publish/content/global_fish/en/nl /index/Products_2011/rods_and_poles/spinning/silurus/beastma ster_ax_multi.html

napewno nie odradzam tym bardziej ?źe nie znam wisły.mam ten kijek i uwa?źam ?źe przy gł?łwce 20-25g w nurcie wklejka trochę mocno się gnie poza tym kij jest jak wspomniałem bardzo szybki i cięty[według mnie trochę za delikatna wklejka do tak mocnego blanku].najlepiej łowi mi się sandały td 230cm 14-35g lecz z ł?łdki,no i to nie jest wklejanka.