alberto25 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 witam rozkręciłem, wymyłem, skręciłem i została jedna zawleczka, dwie są po dwóch stronach kabłąka ale ta za chuhuha nie mogę dojść gdzie była, poratujcie schematem albo dajcie namiar gdzie powinna byćz góry thc pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Kolego mała chwila poszukiwań na forum. http://jerkbait.pl/uploads/monthly_02_2014/post-51187-0-78698200-1392913761.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Kolego ten schemat zoomowałem wiele razy ... Nie widać na nim kształtu części ...Wiem już od kolegi że to zawleczka z rolki ale z tego schematu za huhu bym tego nie ogarnąłDzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 No wiesz wróżka nie jestem, nie wiedziałem że zoomowales ten schemat wiele razy????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Pewnie w rolce kabłąka nie wsadziłeś bo tam taka jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi