Micz Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Cześć Wam wszystkim!!!Podczas okresu Świątecznego dostałem w prezencie od Mojego "Najlepsiejszego" Kolegi prezent w postaci echosondy :]Echosonda jest używana,a ja sam jestem laikiem w tych sprawach,przez moje całe wędkarskie życie nie miałem z tym ustrojstwem do czynienia Moje pytania:Jak to się włącza?Czy na zdjęciu znajduje się cały sprzęt i osprzęt odpowiedzialny za uruchomienie echosondy?Na co zwracać uwagę czy są jakieś ważne anegdotki związane z działaniem,odczytem itpOraz czy do pontonu czajki da się zamontować silnik i echosondę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 http://www.manualsbase.com/manual/136289/fish_finder/humminbird/300tx/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Micz Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Jakby było po polsku to by było cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 A nie łatwiej podpytać "najlepsiejszego" kolegi jak to obsługiwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Mam 450 z tej serii ,co chcesz wiedzieć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Micz Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Tom on się zna tyle co ja Tomasz czy na tym zdjęciu jest komplet potrzebny do odpalenia echosondy,czy są jakieś wytyczne odnośnie akumulatora ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Może przejdźmy na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Micz
Cześć Wam wszystkim!!!
Podczas okresu Świątecznego dostałem w prezencie od Mojego "Najlepsiejszego" Kolegi prezent w postaci echosondy :]
Echosonda jest używana,a ja sam jestem laikiem w tych sprawach,przez moje całe wędkarskie życie nie miałem z tym ustrojstwem do czynienia
Moje pytania:
Jak to się włącza?
Czy na zdjęciu znajduje się cały sprzęt i osprzęt odpowiedzialny za uruchomienie echosondy?
Na co zwracać uwagę czy są jakieś ważne anegdotki związane z działaniem,odczytem itp
Oraz czy do pontonu czajki da się zamontować silnik i echosondę
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi