gawron Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam Mo?źe ktoś się orientuje jaki nr agrafki jest w przyponie Dragon titanium classic 9kg/20cm z g?łry dziękuję za pomoc i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Titanium nie mialem,ale w invisible oraz surflon przy 9kg przyponie daja agrafke nr 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 dzięki za szybką odpowiedź. A wiesz mo?źe jakiej numeracji spinwalowiskim agrafką odpowiada dragonowska agrafka nr 6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wiem tyle, ?źe w 14kG/30cm nie były wcale za du?źe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 dzięki za szybką odpowiedź. A wiesz mo?źe jakiej numeracji spinwalowiskim agrafką odpowiada dragonowska agrafka nr 6 ?Dragonowski power lock nr 6 wymiarowo mniej wiecej odpowiada spinwalowskiej agrafce nr 14,nie wiem tylko jak jest z gruboscia drutu ta moze byc rozna w obu agrafkach ale nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wielkie podziękowania Panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ta agrafka ze zdjęcia jest dość krucha.Po kilku przegięciach potrafi pękać.Te robione w Salmo są OK,ale jakoś rynek swietnie ich nie przyjął.Choć swoje sprzedali.Sam je mam i nie narzekam. No i podobno firma co robi spinwalowi teraz bedzie takze robić agrafki dla dragona.Ciekawy jestem co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ta agrafka ze zdjęcia jest dość krucha.Po kilku przegięciach potrafi pękać. Prawda <_< ...dlatego zwykle od razu zmieniam na nr 10 Spinwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi