Skocz do zawartości

Chylińska

jacekp29

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.youtube.com/watch?v=gZ_kez7WVUU

No to koledzy posłuchają dobrej muzy.

Ja badziewia nie słucham tym bardziej nie oglądam p..ch panienek.

Tego dziadostwa nie da się oglądać co TV serwuje :angry:  :angry: :angry: . 

Edytowane przez Jozi
  • Like 3

Panowie, troszku nam się tu taki "Jerkbait w rytmie dobrej muzyki" zrobił i każda pliszka... ale powracając do meritum- Chylińska..
Jak mawiał klasyk, nam się podobają melodie które już słyszeliśmy więc każdy woli O.N.A. zespół który w owczesnych czasach praktycznie nie miał konkurencji na scenie polskiej w klimacie hard rocka z damskim wokalem...
Ale najważniejsze było co innego, Agnieszka była w tym co robi (pamiętne "nauczyciele fuck you" bodajże na Fryderykach)  i jak śpiewa AUTENTYCZNA i była SOBĄ. Teraz z wyglądu to taki klon a'la Sablewska, Siwiec, o krok  wokalnie od ostaniego odkrycia świata celebryckiego -sióstr Godlewskich (!!!!)... smutne to bo jako stary punkowiec,rockowiec i metalowiec czasem wracam do O.N.A. które było po prostu niezłe.. jak ktoś kiedyś rapował : " (...) komercja, komercja.. to mnie właśnie irytuje, uprawia to Liroy- tak , ten mały...."
tez coś oczywiście zapliszkuje (i to nie będzie TOOL  :P 

• Like 1

Trzy telewizje, trzy iprezy i trzy swoje zestawy wykonawców! Te same od lat! Z tymi samymi "przebojami"!

Z małymi wyjątkami na Fąsiego ???? czy Sławomira.

Konik na biegunach? No proszę!

Jomacha,jomasoul..Zęby bolą!

Czy ten, Limal...

Mały plus za Kalasznikowa, reszta oklepana jak dobre wahadło ????.

Jest zylion, wykonawców którzy jak ulał pasują na balangi, którzy grają muzykę tak ze nóżka sama chodzi...

A Agnieszka? Cóż, już dawno tutaj nie mieszka...

Z tego co kojarzę Chylińska wprost i bez ogródek wypowiedziała się na temat swojej popowej twórczości. O ,,nie mogę Cię zapomnieć" powiedziała, że zdecydowała się na ta taki utwór wyłącznie dla pieniędzy bo gdyby grała to co lubi zyski byłyby znikome. Dostrzegła jedną zaletę, że nad takim dziadostwem pracuje się dużo krócej bo robi się to na jedno kopyto. Trudno jej mieć za złe, że wykorzystuje swoje 5 minut zwłaszcza jeśli robi to otwarcie. Chciałem podrzucić link, ale nie mogę skojarzyć gdzie to czytałem.

• 2 miesiące temu...

Hm, kiedyś była naturalna, teraz się zeszmaciła... Proszę sobie przypomnieć, że jak była naturalna to na gitarze przygrywał jej zezujący Grzegorz. Ten sam, który parę lat wcześniej grał electro-pop. I nagle przy Chylińskiej przeistoczył się w hardrockowego rockmana. Popelina. Na palcach jednej dłoni można policzyć nad Wisłą niezależnych muzyków robiących karierę. Choćby Kazik. Reszta przypomina Stuhra z "Wodzireja". Biesiady w nadmorskich kurortach latem, przygrywanie na domówkach u dzianych nuworyszy, dawanie dupala w jury psudokonkursów. Resztki godności zachowują ci, którzy otwarcie przyznają się do trzepania kasy. A co do słabej kondycji muzyki? Trzeba grzebać w necie. Kopalnia naprawdę wartościowego grania dla każdego. I nawet płytkę można sobie wypalić do słuchania w aucie. Bo to wbrew obiegowej opinii zgodne z prawem. :)

Edytowane przez Maciej W.
  • Like 2

Ulżyło Ci...?

Czy żal Ci ... ściska

Przypominam, że punkt pierwszy naszego regulaminu jest aktualny również i w tym wątku.

To proszę usunąć mi konto skoro coś nie pasuje

Bo ja w swoim wpisie nie widzę nic niezgodnego z regulaminem

Edytowane przez tony1983
  • Like 1