siarq Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Chylińska ostani sensowny album to miala "Winna" ...a pozniej to juz tylko bice kasy na polo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Chylińska ostani sensowny album to miala "Winna" ...a pozniej to juz tylko bice kasy na polo.... A ktoś inaczej robi ? jak widze wszystkie zespoły tylko kupony od starych przebojów urywająNajgorsza to jest Górniak tylko melanż i lans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Edytka jest poprostu The Best rzyg totalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Edytka jest po prostu uczciwa. Jest tym, czym zaproponują jej mynażerowie oraz spece od wizerunku. Nie udaje (na razie) zbuntowanej rokmenki. Łyka kasę jak pelikan. Nie udaje, że czarne jest czarne. A zzy ktoś to lubi, czy nie- ina kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 A ja się całe życie trzymam zasady:Nie ma balu bez Metalu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=gZ_kez7WVUU No to koledzy posłuchają dobrej muzy.Ja badziewia nie słucham tym bardziej nie oglądam p..ch panienek.Tego dziadostwa nie da się oglądać co TV serwuje :angry: . Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Jozi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) A ja się całe życie trzymam zasady:Nie ma balu bez Metalu.Dla kolegi lekki metal w wykonaniu Lemmyego.https://www.youtube.com/watch?v=J06yQb4lbPk Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Jozi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ja dla mnie stara Chylińska bije Zenka i to bez dwóch zdań. Nowa może Zenkowi buty czyścić Stara i nowa Chylińska bije Zenka o kilka poziomów. Jak można porównać wokal Zenka i Chylińskiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 No comment. Jedyne co powiem to to, że takiej muzyki już nie ma: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Panowie, troszku nam się tu taki "Jerkbait w rytmie dobrej muzyki" zrobił i każda pliszka... ale powracając do meritum- Chylińska..Jak mawiał klasyk, nam się podobają melodie które już słyszeliśmy więc każdy woli O.N.A. zespół który w owczesnych czasach praktycznie nie miał konkurencji na scenie polskiej w klimacie hard rocka z damskim wokalem...Ale najważniejsze było co innego, Agnieszka była w tym co robi (pamiętne "nauczyciele fuck you" bodajże na Fryderykach) i jak śpiewa AUTENTYCZNA i była SOBĄ. Teraz z wyglądu to taki klon a'la Sablewska, Siwiec, o krok wokalnie od ostaniego odkrycia świata celebryckiego -sióstr Godlewskich (!!!!)... smutne to bo jako stary punkowiec,rockowiec i metalowiec czasem wracam do O.N.A. które było po prostu niezłe.. jak ktoś kiedyś rapował : " (...) komercja, komercja.. to mnie właśnie irytuje, uprawia to Liroy- tak , ten mały...."tez coś oczywiście zapliszkuje (i to nie będzie TOOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Godski co mi z wokalu jak jej obecnych piosenek słuchać się nie da? Takie homo-niewiadomo. Zenek przynajmniej trzyma się disco polo bo wie że nic innego nie zaśpiewa. Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Nie wiem o co autorowi tematu chodzi Jak dla mnie bomba https://www.youtube.com/watch?v=cjxraiD3Wcs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Trzy telewizje, trzy iprezy i trzy swoje zestawy wykonawców! Te same od lat! Z tymi samymi "przebojami"!Z małymi wyjątkami na Fąsiego ???? czy Sławomira.Konik na biegunach? No proszę!Jomacha,jomasoul..Zęby bolą! Czy ten, Limal...Mały plus za Kalasznikowa, reszta oklepana jak dobre wahadło ????. Jest zylion, wykonawców którzy jak ulał pasują na balangi, którzy grają muzykę tak ze nóżka sama chodzi... A Agnieszka? Cóż, już dawno tutaj nie mieszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Z tego co kojarzę Chylińska wprost i bez ogródek wypowiedziała się na temat swojej popowej twórczości. O ,,nie mogę Cię zapomnieć" powiedziała, że zdecydowała się na ta taki utwór wyłącznie dla pieniędzy bo gdyby grała to co lubi zyski byłyby znikome. Dostrzegła jedną zaletę, że nad takim dziadostwem pracuje się dużo krócej bo robi się to na jedno kopyto. Trudno jej mieć za złe, że wykorzystuje swoje 5 minut zwłaszcza jeśli robi to otwarcie. Chciałem podrzucić link, ale nie mogę skojarzyć gdzie to czytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander79 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Aż dziw, że na temat jej obecnej "twórczości" naklepano już 2 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nie tylko ona się " stoczyła" (niestety) była kiedyś taka grupa Łzy teraz ich wokalistka tez gra roko-popo-dance ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Tyle, że Łzy zawsz grały chujnie z patatajnią... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 A Chilinska juz wie, ze jest na cenzurowanym u wedkarzy? No i jesli wie, to czy nie ma na to ...? Kasa sie zgadza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 A Chilinska juz wie, ze jest na cenzurowanym u wedkarzy? No i jesli wie, to czy nie ma na to ...? Kasa sie zgadza.Każdy orze jak może 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Myśle że jak Agnieszka C. dowie się co TU o niej wędkarze napisali to się ze wstydu we włosienicę ubierze i od razu wyda nie komercyjną płytę której nikt nigdy nie puści w radiu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Hm, kiedyś była naturalna, teraz się zeszmaciła... Proszę sobie przypomnieć, że jak była naturalna to na gitarze przygrywał jej zezujący Grzegorz. Ten sam, który parę lat wcześniej grał electro-pop. I nagle przy Chylińskiej przeistoczył się w hardrockowego rockmana. Popelina. Na palcach jednej dłoni można policzyć nad Wisłą niezależnych muzyków robiących karierę. Choćby Kazik. Reszta przypomina Stuhra z "Wodzireja". Biesiady w nadmorskich kurortach latem, przygrywanie na domówkach u dzianych nuworyszy, dawanie dupala w jury psudokonkursów. Resztki godności zachowują ci, którzy otwarcie przyznają się do trzepania kasy. A co do słabej kondycji muzyki? Trzeba grzebać w necie. Kopalnia naprawdę wartościowego grania dla każdego. I nawet płytkę można sobie wypalić do słuchania w aucie. Bo to wbrew obiegowej opinii zgodne z prawem. Edytowane 13 Marca 2018 przez Maciej W. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Ulżyło Ci...?Czy żal Ci ... ściska Przypominam, że punkt pierwszy naszego regulaminu jest aktualny również i w tym wątku. Edytowane 13 Marca 2018 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Ulżyło Ci...? Czy żal Ci ... ściska Może doprecyzuj, który fragment Cię uraził? Chętnie pogawędzę o muzyce popularnej. Słuchając ABBY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Ulżyło Ci...? Czy żal Ci ... ściska Przypominam, że punkt pierwszy naszego regulaminu jest aktualny również i w tym wątku.To proszę usunąć mi konto skoro coś nie pasuje Bo ja w swoim wpisie nie widzę nic niezgodnego z regulaminem Edytowane 13 Marca 2018 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Może doprecyzuj, który fragment Cię uraził? Chętnie pogawędzę o muzyce popularnej. Słuchając ABBY.DAWANIE DUPALA ... to mnie urazilo :D Edytowane 13 Marca 2018 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi