jacekp29 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Ja pierdziele i następny rok mi uciekł. Tak niewiele zostało na ryby[emoji848]Wszystkiego co naj...... W nowym sezonie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Oby następny rok był dla nas wszystkich lepszy i więcej wolnego czasu na rybki... Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Jesli rozumiem Jacka, nie tyle brak wolnego czasu Go smuci, co nieublagalny czasu uplyw i widmo tego czasu kraniec...glowa do gory, czas sie nie konczy, czeka na nas Kraina Wiecznych Lowow, ja swoje rekordy pobije wlasnie tam ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi