chlodnica Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Właśnie wróciliśmy z imprezy i podczas toastów,życzeń ekipa życzyła jak zawsze "NAJ"......Oczywiście były też POSTANOWIENIA...Jak co roku... Ja rzucam fajki,a Wy?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Witam Ja identyczną decyzję podjąłem rok wcześniej… i się trzymam, nie palę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 WitamJa identyczną decyzję podjąłem rok wcześniej… i się trzymam, nie palę Ale czego?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Może nałogów poza zakupoholizmem nie mam, ale postanowiłem przestac się poświęcać pracy. Nie warto się zajeżdżać bo szefostwo ma to w poważaniu nie mówiąc o kolegach z pracy... Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Ja rzucam fajki,a Wy?... nie palę papierosy rzuciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 papierosy rzuciłem Od kiedy? [emoji16] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Chłopaki papierosy to przekleństwo, nie życzę nikomu żeby musiał oglądać płuca palacza.... Odechciało mi się palenia już na studiach po pierwszej wizycie w prosektorium.Nie mówiąc już o pięknych owocach nadmiernego spożywania alkoholu. Ale zawsze sobie powtarzam, że to jego wybór i nikt na siłę nie zmusza do używek. Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Stycznia 2018 przez mathew.stepnicki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Od kiedy? [emoji16] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaPaliłem przez 6 lat, rzuciłem 20 lat temu, moja mama paliła 40 lat, rzuciła 5 lat temu. Da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Właśnie wstałem i nie zapaliłem... Tyci kroczek już jest... Ale rzucę to gówno, choćby... nie wiem co???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Ja rzuciłem w sierpniu wspierając się desmoxanem. Nadal nie palę. Desmoxan pomaga ale wszystko tylko jeżeli chcesz rzucić. Najgorsze są przyzwyczajenia, których trzeba się wyzbyć i to jest test człowieka. Ochota na papierosa czasami się pojawia ale daje rade i jestem z tego dumny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Nie kupować w 2018 sprzętu wędkarskiego typu wędka , kołowrotek , ciekawe czy mi się uda dotrzymać słowa... Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Kajtelek2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi