bartosz311287 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nie korci rzucić smużaczka do nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nie korci , bo nie można . Tam mają święty spokój , więc podziwiać - nie dotykać . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Cześć . Jakoś całkiem zapomniałem o tym wątku ,chyba przez upały .Gratuluję panowie , ładne rybki wam dopisująA z mojej strony dodam kilka kleni na smużaki. https://youtu.be/hrlaI8Td8W0 Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Tak na szybko, próbowałem nowy kij, kupiony z myślą o lipieniach. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Tak na szybko, próbowałem nowy kij, kupiony z myślą o lipieniach.Pochwal się parametrami tego Clearwatera i jak go odczuwasz. Mam też od niedawna kij z tej serii, po wymianie za złamanego Westerna, ale jeszcze na niego nie łowiłem. Jedyne co narazie mnie niemiło zaskoczyło to tandetne komponenty uchwytu niprzystające do tej półki cenowej i marki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Łowiłem nim tylko godzinkę, na "tandetne komponenty uchwytu" jakoś nie zwróciłem uwagi. Dla mnie ważne, że jest dość lekki i sznur "leci" z niego elegancko. Pod rybą też fajnie pracuje, na razie to tyle wrażeń. Zobaczymy, jak się spisze na lipieniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dzisiejszy 43 - w ramach towarzyskich zawodów. Pierwsze momenty po braniu miałem nadzieje na tęczaka 50+ , taki wojownik. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jeden z wielu dzisiaj 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Miały być okonie a wyszło jak zwykle Ps. Sorry za goliznę, ale przy tej temperaturze inaczej się nie dało wysiedzieć. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Taki rybek z samego rana [emoji108][emoji108] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Mimo tych upałów coś się udało połowić w ostatni weekend, brały na moją czarną osę: Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez marekn 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazzze Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Kawałek prehistorii na klimacie 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pawlikowski Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Bieszczadzkie klimaty mój profil 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Akuratny czterdziestaczek 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Pierwszy raz w wakacje za kleniem i 48 cm . Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) Wielkorzeczny 50+ Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez beton007 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Dzisiaj inne miejsce i 40+ Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Witajcie.Krótki weekendowy wypad na miejscówkę. Woblerek Bobesku 4cm prowadzony z prądem.Wędka 290cm/12lb, żyłka Sunline Tournament 0.165mm.Kanapki z szynką i pilsner Urquel. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Dzisiaj byłem sprawdzić czy nie zapomniałem jak się łowi. Klenie w okolicach 40 cm brały jak oszalałe, trafił się też jeden większy 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Wyskoczyłem na chwilę, by poprawić po dniu wczorajszym. Chwilami powiewał silny wiatr, a i teren miejscami bardzo trudny, więc zabrałem muchówkę i spinning, który się przydał Smużak własnej produkcji Edytowane 2 Września 2018 przez TOMI803 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Wczorajszy przyłów i jednocześni największy kleń w mojej karierze 45 cm przy poszukiwaniu mętnookich.Branie zaraz po podbiciu 3 calowego "ala kajtka" na 20g główce. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon28 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) Warciany 50+ Nie umialem zrobic sobie sam foto z rybą) Przyneta woblerek Gębal. Edytowane 3 Września 2018 przez Tomasinio 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Kolego Tomasinio ja kupiłem sobie tani kijek do selfie. Plus kawałek gwintowanego drutu, który wkręcam w uchwyt od kijka i wbijam kijek w ziemię. Do tego pilot, lub po prostu ustawiasz na 10 sekund samowyzwalacz. Rowiązanie tanie, lekkie, a telefon i tak zawsze mamy przy sobie. Cała operacja zrobienia dwóch zdjęć trwa około minuty, co jest stosunkowo bezpieczne dla ryby, nawet w wysokich temperaturach. Pozdrawiam. Bartek. Edytowane 4 Września 2018 przez drakmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 45+[emoji4] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Starsze roczniki wywiało, młodszy rocznik atakował w pięciu i też była zabawa 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi